Nevzat Dindar: "Kısa süreli bir anlaşma yapıldı ama Galatasaray'ın çok enteresan bir transfer yaptığını söylediler"

Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray çeyrek finale yükselirken transferin bitmesine 2 gün kala sarı kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Kısa süreli bir anlaşma yapıldı ama Galatasaray'ın çok enteresan bir transfer yaptığını söylediler"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer canlı yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"TETE KENDİNE GELMİŞ GİBİ, VINICIUS HAZIR DURUMDA"

"Carlos Vinicius'u merak ediyordum. Onu izlemek için maça gittim. Galatasaray ilk yarıda fena bir performans sergilemedi. VAR'dan gelen uyarılar sonrası penaltı golleri vardı. Maç Galatasaray açısından soru işaretleri vardı. Tete kendine gelmiş gibi gözüküyor. Özellikle Vinicius'un gelişinden sonra Tete de motive bir şekilde. Vinicius fiziksel olarak hazır durumda. Icardi her zaman sahada olmayacak. Sakatlıklar, cezalı olma durumu ve performans düşüklüğü olabiliyor."

"HALİL'İN KARİYERİ OLUMSUZ ETKİLENDİ"

"Halil Derrvişoğlu'nun hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Dünden sonra Halil'in kariyeri olumsuz etkilendi. Bandırmaspor bir alt ligde iyi mücadele eden takımlardan... Bu maçta bile Halil tepki toplayacak performansa imza attı. Ndombele, Berkan Kutlu, Kazımcan Karataş gibi isimlerin performansları hayal kırıklığı. Galatasaray'ın kulübesinin kalite açısından yetersiz olduğunu gördük."

"ZAHA'NIN TEPKİSİ PROBLEM OLMAZ"

"Okan hocanın iletişimi konusunda ahkam kesemem. Bu konuda Türkiye'deki en başarılı isimlerden biri diyebilirim. Wilfried Zaha'nın jest ve mimiklerinden ne demek istediğini anlamıyorsunuz. Sahada kalması iyi bir şey. Zaha yavaş yavaş havaya girmeye başladı. Bu problem olmaz. Başka bir teknik direktör olsa bu kadar kolay Nelsson'a dönmezdi. Kompleksli bir hoca olmadığı için bu görüntü hemen unutulur. Hoca keyifliydi."

"AURIER'İ KONUŞTUĞUMDA 'ÇOK ENTERENSAN BİR TRANSFER' DEDİLER"

"Galatasaray, Serge Aurier ile iyi bir transfer yaptı. Kısa süreli bir anlaşma yapıldı. Avrupa ve dünya futbolunun iyi takip eden dostlarımla konuştuğumda 'Çok enteresan bir transfer' dediler. Profesyonelce izleyen isimlere sordum. Aurier tahmin ettiğimizden daha farklı bir iz bırakacak. Belki 4 ay sonra performansıyla kontrat yapılması kendi elinde."

"VINICIUS BAŞROL HAVASI VERİYOR"

"Carlos Vinicius'un opsiyon maddesi yok. Bakambu'dan daha faydalı olacak. Bakambu, Icardi ile bir denklemde düşünülebilirdi ama Icardi'nin problem yaşadığı dönemlerde o boşluğu dolduracak isim olamıyordu. Vinicius başrol havası veriyor. Jesus, Fenerbahçe'ye çok istedi."

"10 NUMARA TRANSFERİ YAZ AYINA KALDI"

"Galatasaray sansasyonel ya da 10 numara gibi kritik bir pozisyona transfer yapsa bile Avrupa'da oynatamayacak. Bize söylenen 'Piyasa koşullarına göre transfer yapacağız' şeklindeydi. Galatasaray'ın sezonun geri kalan kısmı için böyle bir transfer yapacağını düşünmüyorum. Sezon sonunda bazı oyuncuların sözleşmesi sona erecek ve kiralık oyuncular var. On numara transferinin yaz transfer döneminde ele alınacağını düşünüyorum."

"HALİL DERVİŞOĞLU KİRALIK OLARAK GİDEBİLİR"

"Galatasaray'da bir ayrılık daha beklemiyorum. Halil Dervişoğlu'na Türkiye'den bazı kulüplerin ilgisi var. Galatasaray, Halil'i belki bonservisiyle gönderebilir veya kiralayabilir. Tete kalıyor. Ziyech'in kontratının dondurulması söz konusu değil. Bu saatten sonra gidecek oyuncu olursa Halil olur ve kiralık gider." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 12:18
YORUM EKLE