"Hayatımın fırsatı, bana izin verin, Galatasaray'a gideyim"

Galatasaray, Hannover forması giyen 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Derrick Köhn transferinde önemli aşama kat etti.

"Hayatımın fırsatı, bana izin verin, Galatasaray'a gideyim"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Derrick Köhn transferi konusundaki son gelişmeleri aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KÖHN, 'HAYATIMIN FIRSATI, BANA İZİN VERİN' DEDİ"

"Galatasaray, Derrick Köhn ile anlaştı. Hannover ile Galatasaray arasındaki pazarlıkalr devam ediyor. Aradaki fark azalmış durumda. Köhn kulübüne rest çekti. Kulübüne 'Hayatımın fırsatı, bana izin verin' dedi."

"2.4 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ"

"Galatasaray toplamda 2.4 milyon Euro teklif etti. Alman ekibi 4.5 milyon Euro'dan pazarlıklara başladı. Şu anda 4 milyon Euro'nun biraz altına indi. Galatasaray, Sacha Boey ve Bakambu'dan gelen paraları savurmadı. Yönetim, tutumlu hareket ediyor. Buradan gelen paraların tamamını borca harcayacak."

"GALATASARAY'A KATKI VERECEKTİR"

"Bu transfer Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek. Bu bir Sacha Boey transferi değil. Oyuncunun ofansif yönü son derece iyi. Galatasaray'a katkı verecektir diye düşünüyorum. Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz transferleriyle anlıyoruz ki Galatasaray'ın Almanya ayağı iyi."

"LEVENT MERCAN TRANSFERİ ÇOK ZOR"

"Levent Mercan çok zor. Karagümrük'ten oyuncu almak kolay değil. Sonuçta takım kaptanları ve onların da ihtiyaçları var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 12:06
YORUM EKLE