Osman Şenher: "Bu çocuğun çok büyük futbolcu olduğuna inanıyorum, Galatasaray'da daha da iyi olacak"

Galatasaray'ın Bandırmaspor'u eleyerek kupada çeyrek finale yükseldiği maçta bazı oyuncuların performansı dikkatle takip edildi.

Osman Şenher: "Bu çocuğun çok büyük futbolcu olduğuna inanıyorum, Galatasaray'da daha da iyi olacak"

Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

"VINICIUS, KENDİNİ GELİŞTİRMELİ"

Okan hoca bütün futbolcularını görmek istedi. Forvette yeni transfer Vinicius ile Halil ne yapacaklar? İşin doğrusu hepimiz bunu merak ediyorduk. Ne yaptılar diye sorarsınız, Brezilyalı oyuncu iki antrenmanla bu maça çıktı. Dün gece gördüğüm kadarıyla çok çalışıp kendini geliştirmesi lazım.

"HALİL DERVİŞOĞLU, GALATASARAY'A İLAÇ OLMAZ"

Halil Dervişoğlu ise çok koşuyor, iyi niyetle çalışıyor, arkadaşlarına pas veriyor ama son vuruşlarda başarı oranı sıfır. Bandırmaspor karşısında en az dört gollük pozisyonu harcadı. Vinicius ise son vuruşlarda çok ağır ama buna rağmen yine de golünü atmayı başardı. Şu an için Galatasaray'a ilaç olamaz. Belki ilerleyen haftalarda arkadaşlarına alışınca golcü hüviyetini gösterir. Sol bekte Kazımcan'ın oynamasını çok istedik fakat sarı-kırmızılılarda forma giyen bir futbolcunun mutlaka belli bir kalitesi olması gerekir. Genç futbolcunun oyunu geriye gidiyor.

"ASTRONOMİK TRANSFER TEKLİFİ ALARAK TÜRKİYE'DEN AYRILIR"

Berkan Kutlu sol bekte fena değildi ama stoperde dünkü maçta çok aksadı. Rakip gol atarken, Berkan resmen seyretti. Barış Alper'in yıldızı her hafta parlayarak yükseliyor. Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da sahada kaldığı sürece sağ bek, sağ açık ve forvet olmak üzere her mevkide oynadı. O müthiş temposunu ortaya koydu. Bu çocuk 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra mutlaka büyük takımlardan astronomik transfer teklifi alarak Türkiye'den ayrılır.

"TETE'NİN ÇOK BÜYÜK FUTBOLCU OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Tete de gayretliydi. Rakibi küçümsemeden oynadı. Ben bu çocuğun çok büyük futbolcu olduğuna inanıyorum. Oynama şansı buldukça daha da iyi olacak. Bandırma karşısında bir penaltı yaptırdı, penaltıdan bir gol attı. Vinicius'un attığı golde de müthiş bir al da at pası verdi.

Sonuçta Okan Buruk genç futbolcular, yeni isimler gibi bir çok oyuncuyu seyretme şansı buldu. Galatasaray zaman zaman zorlansa da, dört gol atıp kupada tur atlayarak çeyrek finale yükseldi. Bandırmaspor'un başındaki teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nu da kutlarım. Takımına gerçekten Süper Lig kalitesinde futbol oynatıyor.

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 09:47
YORUM EKLE