Ryan Babel: "Ajax, Galatasaray'dan ikisi hakkında benden bilgi aldı, görüşlerimi paylaştım"

Ülkemizde bir dönem Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen 37 yaşındaki Hollandalı eski yıldız Ryan Babel, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ryan Babel: "Ajax, Galatasaray'dan ikisi hakkında benden bilgi aldı, görüşlerimi paylaştım"

Galatasaray'ın eski oyuncusu Ryan Babel, şampiyonluk yarışı ve Sacha Boey'in transferi hakkında konuştu.

Hollandalı eski futbolcu, ayrıca Ajax'ın Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün hakkında kendisinden bilgi aldığını itiraf etti.

Babel'in açıklamaları şu şekilde:

“GALATASARAY’IN ÜZERİNDE DAHA FAZLA BASKI VAR”

Süper Lig’de kıyasıya bir mücadele veren Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki durumunu yorumlayan Hollandalı eski yıldız, “Her iki takımın da şampiyonluk için favori konumda olduğu bir mücadele izliyoruz. Şampiyonluk beklentisi daha yüksek olduğu için Galatasaray’ın üzerinde daha fazla baskı var. Bu durum Fenerbahçe için belki ufak bir avantaj olabilir. Ama futbolda her şey olabilir, neler olacağını hep beraber göreceğiz. Mauro Icardi ve Edin Dzeko, kaliteli ve büyük kariyerli oyuncular. İkisinin arasından herhangi bir favorim yok. İkisine de saygı duyuyorum.”

“GALATASARAY, NEREDEYSE SACHA BOEY’DEN KURTULMAYA ÇALIŞTI”

Geçtiğimiz günlerde rekor bonservis bedeliyle (30+5 milyon Euro) Bayern Münih’e transfer olan eski takım arkadaşı Sacha Boey’un transferine de değinen 37 yaşındaki eski oyuncu, “Sacha Boey, Galatasaray’da çok iyi sezonlar geçirdi. Galatasaray, onu takımda tutmakla iyi bir karar verdi. Çünkü Galatasaray, başkan ve teknik direktör değişikliğinden sonra neredeyse ondan kurtulmaya çalışıyordu.” diye konuştu.

“KEREM VE YUNUS İÇİN AJAX İLE GÖRÜŞTÜM”

Son olarak ismi Ajax’la anılan Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün için Hollanda devinin kendisinden bilgi aldığını belirten Ryan Babel, “Geçtiğimiz sezonlarda Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün hakkında Ajax ile konuştum. Bu oyuncular hakkındaki görüşümü Ajax ile paylaştım.” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 09:13
YORUM EKLE