"Anlaşma tamam! Bu transfer Galatasaray'a 23. şampiyonluğu getirir"

Galatasaray, Haris Seferovic'in kiralık sözleşmesini feshediyor.

"Anlaşma tamam! Bu transfer Galatasaray'a 23. şampiyonluğu getirir"

Haris Seferovic'in Galatasaray serüveni adeta kâbusa dönüştü. Sezon başında 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladığı Sarı-Kırmızılılarda hazırlık maçlarında etkili bir görüntü sergileyen Haris Seferovic, lig için taraftarları heyecanlandırsa da beklenenin tam aksi bir resim ortaya çıktı.

HARIS SEFEROVIC AYRILIK İÇİN GÜN SAYIYOR

Hazırlık maçlarında takımı sırtlayan Haris Seferovic, Süper Lig'in başlamasıyla adeta 180 derece dönerek bambaşka bir görüntü vermeye başladı. Bulduğu forma şanslarını iyi değerlendiremeyen deneyimli isim, yeni transferlerin de gelmesiyle iyice gözden düştü.

HARIS SEFEROVIC'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

Okan Buruk'un planlarının arasından tamamen çıkan Haris Seferovic, Galatasaray'a veda ediyor. Ara transfer döneminde sansasyonel bir forvet transferi yapmaya hazırlanan Cimbom, Haris Seferovic'in kiralık sözleşmesini feshediyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ GOLCÜYLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'ın Haris Seferovic'in yerine getireceği isim ise Moussa Dembele.

Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli forvetin menajeriyle İstanbul'da görüştü ve temel konularda anlaşma sağlandı. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dembele'nin transferini ocak ayında gerçekleştirme amacında.

Galatasaraylı taraftarlar da Dembele transferinin takıma vereceği katkı ve şampiyonluk yarışında çok önemli bir hamle olacağı konusunda birleşti.

Bu sezon Lyon formasıyla Ligue 1'de 12 maça çıkan 26 yaşındaki Fransız forvet, 2 gollük katkı verdi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2022, 01:52
YORUM EKLE