Arda Güler'den Galatasaray açıklaması geldi!

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'den Fenerbahçeli taraftarları kızdıran bir hamle geldi.

Arda Güler'den Galatasaray açıklaması geldi!

Fenerbahçe'den sezon başı İspanya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından sosyal medyada çok konuşulan bir beğeni yapmıştı.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE BARIŞ ALPER YILMAZ'IN GÖNDERİSİNİ BEĞENMİŞTİ

Genç milli futbolcu, Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktüroğlu'nun ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi sonrası paylaştığı gönderiyi beğenerek Fenerbahçeli taraftarlardan tepki almıştı.

'İSTANBUL SARI KIRMIZI VE ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA"

Arda Güler'in Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı kırmızı" ve Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom, şen ola" paylaşımlarını beğenmesi, sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

FENERBAHÇELİ TARAFTAR ÇILGINA DÖNDÜ

Arda Güler'in bu beğenilerinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar adeta çılgına döndü ve sosyal medyadan genç futbolcuya tepki yağdırmıştı.

BEĞENİLERİ GERİ ALDI

Gelen tepkilerden sonra Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın paylaşımlarındaki beğenilerini kaldırarak gelen tepkilere kayıtsız kalamamıştı. 

ARDA GÜLER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Sports Digitale'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Milli Takım’dan abilerim olduğu için fotoğrafı beğendim ama alttaki açıklamayı görünce anında beğeniyi geri çektim. Fenerbahçe taraftarını asla incitmek istemem. Onların yeri bende çok ayrı. O yüzden hemen kaldırdım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 16:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 2 ay Önce

Ülke futbolunun geldigi durum içler acisi bu ne rezillik ne demek bir takimin eski futbolcusu diyer bir takimin futbolcusunun paylaşimini begenemez rezilligin hat safasi ne demek iki rakip takimin futbolcusu arkasaş olamazmi lanet olsun zihniyetinize

Aziz
Aziz - 2 ay Önce

Yaw çokta fifi yani ben arda'yi hep beğendim ve beğeniyorum da fenerli olduğu için değil TÜRKİYE'MDE BÖYLE BIR CEVHERİN doğuşunu ve bi TÜRK OLARAK GURUR DUYUYORUM fenerde ikende giderken bahtın açık olsun beğenini geri çektiysen fenere yolla ....

Ahmet
Ahmet - 2 ay Önce

Ben ardanın yerinde olsam.benim kimi beğenip kimi begenmiyecegime siz ne karışıyorsun derdim ve cekmezdim

Urfalı
Urfalı - 2 ay Önce

Gecmişte BJK lı Rıza ile FB li Rıdvanın aynı evi paylaştığını okumuştum. Üstelik Arda milli takimdan abilerim diyor. Bu kadar yozlaşmak ayıp

Bilal
Bilal - 2 ay Önce

Çok kötü

Burak571
Burak571 - 2 ay Önce

Kime ne kim kimi isterse begenebilir