Ümit Karan: "Galatasaray kiralık alıp oynatsın, mutluluk duyarım, 10 numara aramasına gerek yok"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğine devam ederken sezon sonu bir şampiyonluk kupasını daha müzesine götürmek istiyor.

Ümit Karan: "Galatasaray kiralık alıp oynatsın, mutluluk duyarım, 10 numara aramasına gerek yok"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"KUPA FARKI DA YAPIYORUZ"

"Sadece puan farkı yapmıyoruz, kupa farkı da yapıyoruz. Herkes seni engellemek, yakalamak, durdurmak istiyor. Birleşmeye çalışıyorlar, seni yıkmaya çalışıyorlar. Orada kaç kupa var, 59 tane kupa var."

"TARİHİN EN İYİ DEPLASMAN TRİBÜNÜNÜ YARATTILAR"

"Galatasaray tribününden maça giden birçok arkadaşımla konuştum. Tarihin en iyi deplasman tribününü yarattılar. Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum."

"ARDA GÜLER, GALATASARAY'DA ÇOK GELİŞİM SAĞLAR"

Arda Güler'in derbi sonrası Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımlarını beğenmesi ile ilgili; "Mertens'in sözleşmesi bitiyor ve Galatasaray'a bir 10 numara lazım. Arda Güler hem bizim kulüpte çok gelişim sağlayabileceğini düşündüğüm hem de ve keyifle izleyebileceğimiz bir oyuncu.  Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım. Mertens ile sözleşme uzatmayacaksan 10 numara aramana gerek yok. Arda Güler'i kiralık al, oynat. Galatasaray'da gelişim sağlar. Bu çok önemli."

"DERBİNİN YILDIZI MUSLERA"

"Livakovic ile Muslera arasındaki farkı anlatıyorum. Ayakta duran, ayakta kalan kaleci çok değerlidir. Santrfor için çok zordur. Ne kadar beklediğini gördünüz mü? Normalde Ghezzal'in şutunda başka kaleci olsa hemen yere yatardı. Derbinin yıldızı Muslera." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 16:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 2 ay Önce

Çok iyi bir futbolcu. Sadece kendine yakışmayan, Bjk maçında kendini yere atması dışında bir yanlışı yok!! Çok büyük bir futbolcu olacak. Gelsede gelmesede başarılar diliyorum.

Y.k.c
Y.k.c - 2 ay Önce

Ben Galatasarayliyim Galatasarayli olmakdanda her zaman için gurur duydum her sene şampiyonluğun tek adayı Galatasaray dir bu senede şampiyonluğun en büyük adaylarindandir inşaAllah bu yılda şampiyon oluruz başarılar diliyorum cim Bom Bom

Gs'li
Gs'li - 2 ay Önce

Ümit boş konuşuyorsun ya arada kaç metre var niçin yatacak

Haldun Erkut
Haldun Erkut - 2 ay Önce

Ümit Karan Haklı orda kim olsa ayaklarını açar ellerini açardı Mussleranın farkı burda ama oda geldiğinden beri kornere çıkmaz yan topa çıkmaz zaten çıksaydı Real de oynardı

Yadiğar Ağayev.
Yadiğar Ağayev. - 2 ay Önce

Túrkiyede futbol. Neden dünya futbolunda, Türkiyenin bir dünya şampiyonluğu yok, bir Avrupa şampiyonluğu yok bir,bir şampiyonlar liqi şampiyonluğu yok, bu gibi soruların cevabı bende....

Oktan Mora
Oktan Mora - 2 ay Önce

Hemde çok güzel olur