Tümer Metin: "Galatasaray'da tartışılan bir oyuncu ama Beşiktaş'a koy, yıldız olur"

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş galibiyetiyle liderliğini devam ettirdi.

Tümer Metin: "Galatasaray'da tartışılan bir oyuncu ama Beşiktaş'a koy, yıldız olur"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, OYUNUN ŞARTLARINI EN İYİ OYNAYAN TAKIM"

"Galatasaray, oyunun şartlarını bu ligde en iyi oynayan takım. Oyunun temposunu da düşürüyorlar, nabzını da düşürüp yükseltiyorlar. Oyunun her türlü şartını çok doğru oynuyorlar. Kalitesi de çok üst düzey. Bu ligde kalite kazanıyor. Galatasaray, şartlara göre oynadı ve Okan hocanın takımı istediğini alarak döndü."

"KEREM DEMİRBAY'DA KENDİMDEN ESİNTİLER BULDUM"

"Bir Kerem Demirbay izledim, gerçekten kendimden esintiler buldum. Derbide nasıl oynanması gerektiğinin altını çizerek takımını çok iyi yönlendiren, gidip gelen, pozisyona giren, pas arası yapan, şuta müsaade etmeyen, topun yönünü değiştiren, olağanüstü bir Kerem Demirbay."

"OKAN BURUK'U TEBRİK EDELİM"

"Okan hocayı tebrik edelim. Bu ligde birçok problem yaşamasına rağmen, yeni transferlerin tutmaması, form grafikleri derken mevcudun içinden iyiyi çıkarmaya devam ediyor."

"BERKAN KUTLU'YU BEŞİKTAŞ'A KOY, YILDIZ OLUR"

"Berkan Kutlu gitti, geldi. Galatasaray takımında çok dayak yedi. Berkan Kutlu, Galatasaray takımında kalitesini tartışabileceğin bir oyuncu. Al, Beşiktaş'a koy, yıldız olur. Şu anda mevcutta Amertey ve Musrati oynadı. 12 milyon Euro para vermişler. Çektiği bir şut var, ne olursa olsun karşılığına 12 milyon Euro yazamazsın. Bir oyuncuya 12 milyon Euro para veriliyorsa bu şut çıkmamalı. Böyle bir şut teşebbüsü yok, olmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 23:54
YORUM EKLE