Arda Turan: "Galatasaray'da benden daha iyi, 40-50 milyon Euro'lara almanız mümkün değil"

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Arda Turan, Asist Analiz Youtube kanalında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Arda Turan: "Galatasaray'da benden daha iyi, 40-50 milyon Euro'lara almanız mümkün değil"

Eyüpspor teknik direktörü ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Arda Turan, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu ve artık kendisinin bir Galatasaray üyesi olduğunu da söyledi.

Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR BİR AİLE, BİR DOST GİBİ"

"Erden Timur, yöneticiden çok bir dost, bir aile gibi... Fikir danışıp kararı alıp, aldığı kararın tüm sorumluluğunu alan ama kararı alırken fikirleri danışan başkalarını da dinleyen birisi."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU 45-50 MİLYON EURO'YA ALMANIZ MÜMKÜN DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu'na biraz haksızlık edilmiyor mu?" sorusuna cevap veren Arda Turan; "Biraz... Kerem gibi bir oyuncuyu 40-50 milyon Euro'lara almanız mümkün değil. Barış Alper Yılmaz da keza 20-30 milyon eder. Bu çocuklar Türk oldukları için yabancılardan daha mı az değerli. Tabi ki hata yapıp yanlışlar yapacaklar." 

"KEREM AKTÜRKOĞLU, BENDEN DAHA İYİ"

"Sizin pozisyonunuzdaki en iyi yerel oyuncu kim?" sorusunu da yanıtlayan Arda Turan; "Kerem Aktürkoğlu. O benden daha iyi oynuyor. Ben bir Kerem hayranıyım."

"MAURO ICARDI KONUSUNDA DUYGUSALIM"

"Son olarak gelen, Icardi mi, Aboubakar mı, Dzeko mu?" sorusunu da yanıtlayan Arda Turan, şu cevabı verdi:

"Ben Galatasaraylı olduğum için tabi ki de Icardi diyorum. Icardi konusunda biraz duygusalım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 01:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aşkın Olayım Icardi & Kerem
Aşkın Olayım Icardi & Kerem - 7 ay Önce

Arda kesinlikle haklisin. Sansasyonel transferlerimiz, Zaha, Tete, Bakambu, Ziyech ve Ndombele'nin, skora ve oyuna katkisina bakarsaniz 5'inin toplamin 1 Kerem yapmadigini ve Kerem'e haksizlik yapildigini cok rahat anlayabiliriz.

Ertan kibar
Ertan kibar - 6 ay Önce

Kerem Galatasaray'ın oyuncusu değil Şaban gibi goller kaçırıyor hücuma kalktığında 10 kalkışın 8'inde top kaleye kontratak olarak dönüyor işin en kötü kısmı da kaptırdığı topun peşine bile koşmuyor