Arda Turan: "Galatasaray'da onlarla sürekli konuşuyorum, Avrupa'nın büyük takımlarında da oynamalılar"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray teknik direktörlüğü ile ilgili hayalini açıkladı.

Arda Turan: "Galatasaray'da onlarla sürekli konuşuyorum, Avrupa'nın büyük takımlarında da oynamalılar"

Galatasaray'ın efsane ismi ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ONLARLA SÜREKLİ KONUŞUYORUM"

"Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz, insanı çok heyecanlandırıyor. Çok özel yetenekler ve hayal ettiğim seviyeye yavaş yavaş geliyorlar. İnşallah daha da ileriye gidecekler. Bunları onları yüzlerine de söylüyorum. Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz çok daha iyi olmalı. Onlarla sürekli konuşuyorum. Avrupa'nın büyük takımlarında da oynamalılar. Sadece oyunlarına konstre olsunlar, iyi çalışsınlar ve keyiflerini çıkarsınlar."

"GALATASARAYLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

"Ben Galatasaray'ı çok seviyorum, gerisi beni ilgilendirmiyor. Ben artık Galatasaray Kulübü üyesiyim. İstediğimiz zaman biletimi alıp maça giderim. Benim için bu yeterli. Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum. Şu anda sevdamı rahat rahat yaşayabiliyorum."

"HAYALİM VAR"

"Galatasaray'ın teknik direktörü olmak gibi bir hayalim var." 

"OKAN AĞABEY BİZİM İÇİN BİR KAPI AÇIYOR"

"Okan ağabey bize bir öncülük yapıyor, bizim için bir kapı açıyor. Okan ağabeyin başarılı olması demek Galatasaray kültüründen yetişmiş isimlerin orada olabileceğinin bir göstergesi. Yaptığı şey çok kıymetli ve çok iyi oynatıyor. Geçen sezon çok güzel bir şampiyonluk kazandı, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaptıkları ortada. Okan ağabey gibi bir teknik direktöre sahip olduğumuz için bir Galatasaray taraftarı olarak çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 15:48
YORUM EKLE