Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da onu çok beğendim, harika yaptı"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da onu çok beğendim, harika yaptı"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"BÜTÜN YÜK TORREIRA'DA KALDI"

"Abdülkerim Bardakcı'nın sol beke gitmesi, savunma dengesini bozdu. Milli Takım'da da aynı şeyi yaşamıştı. Sacha Boey de çok etkili değildi. Fall, ciddi sıkıntı yaşattı. Bekler çok fazla hücuma gidemedi. Böyle olunca bütün yük Torreira'da kaldı. Rakip bu yüzden orta alanı çok çabuk geçti."

"ZIYECH'İ ÇOK BEĞENDİM"

"İlk yarı Ziyech'i çok beğendim. Yaptığı dikine pasları harika yaptı. İkinci golde de payı vardı. Zaha'nın solda etkili oyunu Kasımpaşa'ya sıkıntı yarattı. Şutu denemek önemliydi. Zaha'nın golü Galatasaray adına önemliydi."

"GALATASARAY TEDİRGİNDİ"

"Galatasaray takımını tedirgin gördüm. Topu bir türlü indiremediler. Yorgunluktan mı bilmiyorum. İki kulvarda gitmek kolay değil. Son 10 maçını kazanmış bir takımdan bahsediyoruz. Önemli olan oyuncuların hazır olması. Tüm yük bazı oyuncuların üzerine düştü."

"ICARDI, SAHA İÇİNDE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR"

"Icardi gol atmıyor ama saha içinde Galatasaray'a büyük katkı sağlıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun pozisyonu 10 numara değil. Sırtı dönük oynamak zordur. Bu da top kaybına yol açar."

"OKAN HOCA TERCİH YAPMALI"

"Oyun formatında Okan hocanın tercih yapması lazım. O oyuncu takımı yönlendiren oyuncudur. Kerem, niyetiyle bunu doğru yapmaya çalışıyor ama kenarda daha iyi oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 14:10
YORUM EKLE