İlker Yağcıoğu: "Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz, yazık oluyor"

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmesiyle Süper Lig'de namağlup serisini sürdürdü.

İlker Yağcıoğu: "Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz, yazık oluyor"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MENTAL BİR YORGUNLUK VAR"

"Galatasaray'ı beğendiğimi söyleyemem. Takım, yorgun görünüyor. Bunun Okan Buruk'ta da olduğunu gördüm. İlk 11 tercihi ve oyuncu değişikliklerine de baktığımızda mental bir yorgunluk var. "

"BAYERN MÜNİH'E BU KADRO OLUR AMA..."

"Kazımcan Karataş bir hata yaptı Bayern'de ama Abdülkerim Bardakcı'yı orada oynattığınızda istediğiniz verimi alamıyorsunuz. Kasımpaşa'ya oynarken bekin hücum tarafına bakarım. Bayern Münih'e bu kadro olabilir ama bu maça olmaz."

"GALATASARAY'IN 10 NUMARASI BÖYLE OLMAZ"

"Angelino sezon sonuna kadar oynatmayacaksa devre arasında yollanır. Bu orta saha ile bu şekilde olmuyor. Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu önde oynadığı zaman Kerem Aktürkoğlu'na yazık oluyor. Orası Kerem'in oynayacağı bir bölge değil. Pas isebeti yüzde 33'tü. Galatasaray'ın 10 numarası böyle olmaz. Bu mevkide olmaz böyle."

"SKOR ANLAMAINDA ZORLANAN BİR TAKIM VAR"

"Mertens'i, Ziyech'i oraya alabilirsin. Kerem Aktürkoğlu orada olmuyor, bu çok net. Galatasaray son 7 maçın 6'sını tek farkla kazanmış. Skor anlamında zorlanan bir takım var. 2 haftadır gol atmayan Icardi var. Bakıyorsun gollerin hepsini Icardi atmış. Torreira, Kaan'a bakıyorsun, ne gol var ne de asist. Kazanıyor ama oyun anlamında S.O.S veriyor."

"UMARIM MUSLERA'DA CİDDİ BİR DURUM YOKTUR"

"Galatasaray'ın yorgun olduğu çok gözüküyor. Birçok oyuncu da bunu söyler. Umarım Muslera'da ciddi bir durum yoktur. Çok önemli bir sporcu. Rosier'e yaptığı hareket hala konuşuluyor. Çok önemli bir karakter." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 15:42
YORUM EKLE