Ayhan Akman: "Bu kalitede oyuncu değil, Galatasaray'ın bekleyecek zamanı yok"

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Ayhan Akman, yorumlar yaptı.

Ayhan Akman: "Bu kalitede oyuncu değil, Galatasaray'ın bekleyecek zamanı yok"

TRT Spor yorumcusu Ayhan Akman, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Akman'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK FEDAKARLIK YAPTI"

"Galatasaray, bu sene büyük bir kaos ortamındaydı. İnşallah seçimle birlikte bu kaos ortamı da son bulacak. Diğer takımların avantajları vardı. Hocaları, başkanları belliydi. Bir an önce seçimin yapılıp gelecek sezonun planlanmasına başlanması lazım. En önemli seçimin arefesi bu seçim. Dursun Özbek'in daha önce ne kadar fedakarlık yaptığını çok iyi biliyorum. İki adayın da listeleri çok güçlü. Hoca adayları belli değil.

"TORRENT TAKTİĞİYLE ANTALYASPOR'U ÖNLEDİ"

"Bence çok güzel bir maç izledik. Futbolcuların ve hocaların tatil moduna geçtiği zamanlar. Galatasaray, iyi oynadığı bir maçı yine kazanamadı. Özellikle ikinci yarı. Torrent, taktik disiplin içerisinde Pulgar ve Berkan'la Antalyaspor'un çıkışını engelledi. Halil ve Babel'in daha çok içeride oynadığı Boey ve Aanholt'un da çizgide oynadığı bir oyundu. Onlar daha çok çizgiye basınca Antalyaspor zorlandı. Bence taktik mücadelesini kazandı ama maçı kazanamadı. Antalya'nın golünde top çizgiden çıktı mı, çıkmadı bilmiyorum. Benim ilk izlenimim sanki içeride gibiydi. Günün sonunda Galatasaray maça kötü başladı. Skor olarak finalini de iyi yapamadı ama iyi oynadı."

"GOMIS ÇOK KÖTÜYDÜ"

"Galatasaray, 11'e 10 oynadı. Fizik olarak takımın çok altında. Galatasaray'ın hem atacak, hem adam geçecek, bire birde iyi olacak, dar alanda bir şekilde iş yapacak oyunculara ihtiyacı var. Full paket oyuncu lazım. Gomis, bu kalitede oyuncu değil. Galatasaray'ın bunu bekleyecek vakti ve zamanı yok. Full paket bir forvete ihtiyacı var. Gomis gelecek sezon birinci forvet olamaz. Galatasaray sadece Kerem'in deparlarıyla yürümeye çalıştı."

"BU BİR BAHANE DEĞİL"

"Torrent, 'Ben ilk 7 maçı saymıyorum' diyor ama Nuri hoca, Sami hoca gibi isimler de sonradan geldi. Bu bir bahane değil."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2022, 15:08
YORUM EKLE