Ayhan Akman: "Hepsi komedi, iki gün sonra Torrent’in yanına verildi"

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Nef Stadyumu’nda Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Ayhan Akman, Galatasaray’daki durumu yorumladı.

Ayhan Akman: "Hepsi komedi, iki gün sonra Torrent’in yanına verildi"

TRT Spor yorumcusu Ayhan Akman, Galatasaray-Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Akman’ın açıklamaları şu şekilde:

-Galatasaray’ı düşünen yok-

“Gerçekten çok konuşmak istemiyorum. Bazı şeyler boğazıma da düğümleniyor. Galatasaray’ı düşünen yok. Ne yazık ki öyle. Galatasaray’ın geleceği adına atılmış adımları göremiyorum. ‘Galatasaray seçime gidecek’ denildi ama seçime gidilmiyor. Bunun üzerine yorum yapılacak bir şey yok. Eğer isteniyorsa seçim olur. Zora sokulmak istenirse yapılır. Dışarıdan bir üye itiraz ediyor olmuyor.”

-Bunun sorumlusu Galatasaray’ın başkanıdır-

“Galatasaray’ın düzlüğe çıkmasını istiyorsanız ‘Ben istifa ediyorum, Galatasaray’ı seçime götürüyorum’ dersiniz. Galatasaray’da böyle bir şey denmiyor. Galatasaray, büyük kaos içerisinde. Kimse de kaostan çıkarmak istemiyor. Bunun da sorumlusu Galatasaray’ın başkanıdır.”

-İki gün sonra Torrent’in yanına verildi-

“Torrent’in açıklamalarının hepsi komedi. Senin işin ne? Oraya gelme sebebin zaten o analizi yapman. Zaten Florya'da bir grup vardı ve iki gün sonra Torrent’in yanına verildi. ‘Futbolda herhangi bir problem varsa Torrent çözer’ dediler. O zaman çözsün.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2022, 19:01
YORUM EKLE