Barış Alper Yılmaz: "Özellikle ondan çok şey öğreniyorum, bizim ilham kaynağımız"

Galatasaray'ın Antalya kampı bu akşam yapılan antrenmanla başladı.

Barış Alper Yılmaz: "Özellikle ondan çok şey öğreniyorum, bizim ilham kaynağımız"

Galatasaray'ın genç futbolcularından Barış Alper Yılmaz, Antalya kampındaki ilk antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Barış Alper Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"İYİ OLACAK İNŞALLAH"

"İstanbul'daki kampımız çok güzel geçti. Burada da güzel bir kamp yapacağız. İyi olacak inşallah"

"İYİ ÇALIŞIYORUZ"

"Futbol hep aynı oynanan bir futbol değil bence. Bazen hatalar yapabiliyoruz. Biz Galatasaray'ız, en iyi şekilde Galatasaray'ı göstereceğimizi düşünüyoruz. İyi çalışıyoruz."

"DAHA İYİ BARIŞ OLACAK"

"1 yıldır profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Süreç odaklı bakıyorum. Bir maç için değil, bir sonraki maç için değil. Kendimi inanılmaz geliştirdiğimi düşünüyorum, daha da geliştireceğimi düşünüyorum. Daha iyi bir Barış olacağını düşünüyorum"

"REKABET OLMAZSA OLMAZ"

"Rekabet güzel bir şey. Her futbolcumuz, Galatasaray'ın başarısı için rekabet ediyor. İçeride güzel bir arkadaşlığımız var. Rekabet olmazsa olmaz."

"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM"

"Bu ara bizim için iyi oldu. Ailelerimizi gördük. Çok erken bir ara oldu. Ama kaldığımız yerden devam edeceğiz"

"ONLAR İLHAM KAYNAĞIMIZ"

(Mertens ve Icardi ile ilişkisi) "Evet gerçekten büyük oyuncular. Genç oyuncular olarak onlardan bir şey öğrenmeliyiz. Onlarla aynı takımda olduğumuz için mutluyuz. Özellikle Bafe'den çok şey öğreniyorum. Onlar bizim ilham kaynağımız."

BURAK YILMAZ BENZETMESİ

(Forvette oynaması ve Burak Yılmaz benzetmeleri) "Evet, hocam orada bana şans veriyor. Hocam nerede şans verirse, en iyi şekilde takıma katkı vermek istiyorum. Burak Yılmaz konusu, çok söylüyorlar bunu. Burak ağabeyi de çok seviyorum. Ona benzetilmek çok büyük bir duygu. Dediğim gibi hocam nerede şans verirse takıma katkı vermek istiyorum."

"İNANILMAZ FARK VAR"

(Geldiği günle bugün arasındaki fark) "O günle bugün arasında inanılmaz bir fark var. Şu an her anlamda daha iyi bir Barış var. Profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Daha iyi bir Barış olacağını düşünüyorum."

BEŞİKTAŞ MAÇI AÇIKLAMASI

"Geriye dönersek, sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. Beşiktaş maçında da hocam şans verdi. Büyük bir maçtı. Ben de onun verdiği şansı boşa çıkarmadan, en iyi şekilde mücadele ettim. İyi bir maçtı benim için."

DÜNYA KUPASI FAVORİSİ

"Favorim Brezilya. Kendi ülkemle orada oynamak çok isterdim ama olmadı. Yakında da takip ediyorum, favorim Brezilya."

"TARAFTARIMIZI BİZİ DESTEKLİYOR"

(Hazırlık maçlarında futbolcuların ıslıklanması) "Futbolu hep aynı oynayamıyoruz. Bazen kötü maçlar da çıkartabiliyoruz. Bizim taraftarımız bizi destekliyor, ben buna inanıyorum. Desteklemeye devam etsinler. İyi bir Galatasaray olacağını düşünüyorum."

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022, 11:51
YORUM EKLE