Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bu adamın aldığı dakika haramdır, 5 para etmez bir oyuncu"

Galatasaray'ın Sparta Prag'a elenmesinin ardından bazı oyuncular sert eleştiri aldı.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bu adamın aldığı dakika haramdır, 5 para etmez bir oyuncu"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DEFANS YAPMAZ"

"Bana Galatasaraylı kardeşlerim söylesin. Galatasaray tarihinde ne zaman defans yaparak maç kazanmış? Sen önde oynayacaksın. Galatasaray hep böyle kazanır. Defans yaparak Galatasaray maç kazanamaz. Galatasaray defans yapmaz kardeşim! Galatasaray'ın tek sistemi vardır, hücum futbolu! Hücum, hücum, hücum! Sen Bayern Münih'e kapanmadın ya Prag'a niye kapanıyorsun?"

"HAZIRLANILMAMAIŞ BİR DEPLASMAN"

"Bu maç Okan hocaya yazar. Oyuncu değişiklikleri çok kötü. Hazırlanılmamış bir deplasman. Galatasaray'ın bu maçta ne oynamaya çalıştığını ben anlamadım."

"İŞE YARAMAZ, 5 PARA ETMEZ"

"75. dakikada Kerem Demirbay'ı çıkarıp Tete'yi alıyorsun. Zaten 10 kişisin. Orta sahanın senin kontrolünde olması lazım. İşe yaramaz, 5 kuruş etmez Tete'yi aldın. Sonra da 3-1'ken Torreira'nın yerine Vinicius'u alıyorsun. Diyelim ki son dakikalarda Sergio Oliveira, 35 metreden vurdu, gol oldu, uzatmalar nasıl bitecek? Oyunda orta sahan yok. Bu kadar saçma oyuncu değişiklikleri görmedim ama yönetim de transferlerde hatalı."

"BU ADAMIN ALDIĞI DAKİKA HARAMDIR"

"Tete'nin oyunda ne işi var? Herhalde ben dutbolu bilmiyorum. Bu adamın aldığı dakika haramdır. Kimse kusura bakmasın. Belki bir şey yapacak diye Tete'yi oyuna almam."

"KUNTZ, SENİN ALLAH BELANI VERSİN"

"Berkan Kutlu konusunda yapacak bir şey yok. 'Ben sol bek değilim' deyip oynamasın mı? Galatasaray'daki devşirme muhabbetini anlamadım. Barış Alper Yılmaz'ı 8 tane bölgede oynatıyorsunuz. Berkan da orta saha oyuncusu kardeşim. 'Berkan'dan başka sol bek mi var?' yazıyorlar bana. Bana ne soruyorsunuz, Erden Başkan'a, Dursun Başkan'a sorun. Kuntz, senin Allah belanı vermesin ya! Berkan'ı bir kez sol bek oynattı. Ondan sonra Galatasaray her sıkıştığında çocuğu sol bek oynatıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 ay Önce

Zaha, Ziyeç, Endonbili, Tete, olivera, Viniscus bunlar GS'nin topçusu olamaz...derhal sözleşmelerinden çıkılmalı

Salih 63
Salih 63 - 2 ay Önce

Bravo Batuhan maçı tam analiz etmişsin

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Helal olsun sana Batuhan Karadeniz. Okan dan ne parator dan hoca olmaz. Yönetim ise, transfer de sınıfta kaldı. Geçen sene kameraların önünden ayrılmayan Erden Timur nerede?