Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bunu yapan herkese yazıklar olsun, sonuna kadar arkasındayım"

Galatasaray, zirve yarışında haftayı kayıp yaşamadan kapattı ve Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bunu yapan herkese yazıklar olsun, sonuna kadar arkasındayım"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'İ ISLIKLAYAN HERKESE YAZIKLAR OLSUN"

"Kerem Aktürkoğlu'nu ıslıklayan herkese yazıklar olsun. Bu memlekette Türk oyuncu zor yetişiyor. İyi de bir Milli Takım oyuncusu. Kerem'i ıslıklayan hiçbir Galatasaraylı, 'Galatasaray taraftarıyım' demesin. Burada formayı çıkartıyor Kerem. Çok haklı. Kerem'in sonuna kadar arkasındayım. Bu çocuk bu durumda ıslıklanmaz. Siz bu çocuğun nasıl arkasında durmazsınız? Git Tete'yi ıslıkla be! Ndombele'yi ıslıkla ya!"

"TETE'Yİ HEMEN GÖNDERİN"

"Bir tane sol bek, bir tane sağ bek, bir tane 8 numara, bir tane de çift kanat oynayabilecek oyuncu. 30 milyon Euro az değil. 10 milyon Euro'sunu 3-4 transfere bağlarsın, geri kalan 20 milyon Euro ile de maaşlar ödenir. Bu Tete'yi de hemen gönderin! Lincoln Tete'yi satarsa, bir plaket de ben veririm Lincoln'e!"

"KADRO ŞU ANDA ÇOK KISITLI"

"Okan Buruk'un elindeki kadro şu anda çok kısıtlı. Oyuna giren oyunculara bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Zaha, tamam. Ndombele, %20 tamam. Galatasaray taraftarının gönlü olsun. Bence Ndombele'yi de göndersinler. Antep'in teknik direktörü olayım, Halil Devişoğlu'nu Antep'te oyuna almam. Tete'yi zaten saymıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 14:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldırım
Yıldırım - 3 ay Önce

Aynen,Keremi ıslıklayanlara yazıklar olsun,karaktersizler...