Batuhan Karadeniz: "İnanılmaz bir oyuncu, sezon sonu Galatasaray'dan gider"

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Batuhan Karadeniz: "İnanılmaz bir oyuncu, sezon sonu Galatasaray'dan gider"

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY 5 DE ATAR, 10 DA"

"Bu kadar üst üste maç oynamak sezon başında zor. Galatasaray'ın takımı oturduğu zaman Kayserispor'a 5 de atar, 10 da atar ama puan kaybedeceği belliydi."

"GALATASARAY'A GELDİĞİNDEN BERİ HİÇ BU KADAR KÖTÜ OYNAMADI"

"Galatasaray'ın ilk 35 dakika oyunda baskısı muazzamdı ama takımdaki yorgunluk belli. Boey mesela, bence iddia ediyorum Galatasaray'a geldiğinden beri hiç bu kadar kötü futbol oynamamıştır. Neden, yorgun abi?"

"SAHADA BU KADAR KALMASINA ANLAM VEREMEDİM"

"Barış Alepr Yılmaz'ın bu kadar sahanın içinde kalmasına ben hiçbir anlam veremedim. 82 dakika Barış'ın neden sahada kaldığını ben anlamadım."

"KEREM, SEZON SONU TRANSFER YAPAR"

"Kerem Aktürkoğlu, inanılmaz bir oyuncu, sezon sonu transfer yapar. Çok iyi oyuncu, bugün yorgundu. Yine Galatasaray'ın 65. dakikaya kadar bütün hücumlarının başı Kerem'di." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cenk Kara
Cenk Kara - 10 ay Önce

Ziyaa keremmi keremde futbolcumu ziyaaaaaa

Baki
Baki - 10 ay Önce

Okan hoca birkere oyuncu nekadar kötüde olsa 60, 65 dk' dan önce oyuncu degiştirmiyor. Oyuna müdahale diye bişey var, ufakta olsa dokunuş gerktiginde hiç kıpırdanma adına bişey yapmıyor. Oyunu garanti 60 dk' a bizim gibi seyrediyor. Oyunun gidişatını degiltiren büyük hocadır, böyle büyük hoca olunmaz. Beni son yarım saate kadar kisenin kahretmesine hakkı yok.

Irmak
Irmak - 10 ay Önce

Kerem Galatasarayı bırakmaz