Uğur Meleke: "Okan Buruk'un hayali bu olamaz, Galatasaray iki tane..."

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Uğur Meleke: "Okan Buruk'un hayali bu olamaz, Galatasaray iki tane..."

beIN SPORTS yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Meleke'nin açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'UN HAYALİ BU OLAMAZ"

"Galatasaray iki tane üst üste atak yapamadı. Okan Buruk'un hayal ettiği şey bu olamaz. 15 dakika maçta bir yoğunluk kuramaz mısın? Rakibini bunaltamaz mısın? Galatasaray maçın hiçbir bölümünde baskı kurabildi mi? Teşhis bu, peki tedavisi ne?"

"LUCAS TORREIRA ÇOK AKILLI ADAM"

"Galatasaray'ın atak sürükleyen adamı Lucas Torreira. Adam çok akıllı. Topun nereye düşeceğini biliyor, topu geri kazanıyor. Galatasaray topu geri kazanamadığı için atak sürekliliği kazanamadı. Galatasaray bunu hiçbir bölümde sağlayamadı."

"FRED'IN TORREIRA'YA BENZEDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM"

"Galatasaray, Fred ile ilgilendi değil mi? Torreira'ya benzediğini düşünmüştüm. Belki de Galatasaray teknik ekibi, Torreira'ya çok bağlı olduklarını düşündükleri için bir oyuncuya daha ihtiyaçları olduğunu düşünüp, Fred ile ilgilenmiş olabilirler. Lucas Torreira, Galatasaray atağa çıkarken de çok önemli profil. Herkesi öne taşıyan bir oyuncu. Belki de takımın genel performans düşüklüğünde Torreira'nın olmamasının etkisi var."

"ICARDI ÇOK İYİ NİYETLİ"

"Mauro Icardi'li Kerem Aktürkoğlu ile Icardi'siz Kerem bambaşka oyuncular. Icardi çok iyi niyetli, iyi bir insan. Geçen sene Kerem'e çok paslar çıkardı. Çok iyi anlaştılar. Kayserispor maçında da Icardi oyuna girdikten sonra Kerem'in performansı arttı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 00:14
YORUM EKLE