"Beşiktaşlı iki isim Galatasaray yolunda, dönmek için can atıyor"

Galatasaray, Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor.

"Beşiktaşlı iki isim Galatasaray yolunda, dönmek için can atıyor"

Ocak ayında yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray yerli bir golcü almak istiyor.

Mauro Icardi’li oyuna adapte olan sarı-kırmızılılarda hedefler arasında Güven Yalçın da yer alıyor. Serie B takımlarından Genoa’da beklentilerin altında kalan Beşiktaş’ın eski golcüsü Türkiye’ye dönmek için can atıyor. 

Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinden de mutlu. Genoa ile Galatasaray arasında bir görüşme oldu. Sarı-kırmızılılar önce kiralama eğer beğenirlerse Güven için satın alma teklifi yapabileceklerini iletti. Genoa şimdilik bu teklif yanaşmıyor. Ancak 17 maçta 581 dakika forma giyip gol ya da asist katkısı yapamayan Güven’den kurtulmak da istiyor. 

SERGİO OLİVEİRA'YA ALTERNAYİF OĞUZHAN ÖZYAKUP

Sergio Oliveira’nın yokluğunda onun rotasyonuna girecek bir oyuncu arayan Okan Buruk yurt dışında forma giyen Türk oyuncuları izliyor.

Bundesliga II’de forma giyen Burak İnce gündeme geldi. Ancak kulübü henüz 18 yaşına bile girmeyen oyuncusunu Galatasaray’a göndermeyi reddetti. Görüşmeler başlamadan sonuçlandı. 

Okan Buruk’un takip ettiği bir başka oyuncu ise Oğuzhan Özyakup. Beşiktaş formasıyla milli takıma kadar yükselen Oğuzhan hali hazırda Burak Yılmaz’la beraber Fortuna’da forma giyiyor. 10 numarada da oynayabilen Oğuzhan eğer kendi şartlarında gelmeyi kabul ederse Okan Buruk, Oliveira’nın yedeği olarak Oğuzhan’ı düşünüyor. 

Henüz bir görüşme yapılmadı. Ancak Buruk’un öncelikle Oğuzhan’ı arayarak kendisiyle ilgili düşüncelerini aktarması eğer kabul ederse görüşmelere başlanmasını istedi. 

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 09:29
YORUM EKLE