Bülent Timurlenk: "Galatasaray'ın transferleri önemli, Yusuf Yazıcı gelecek mi?"

Galatasaray'ın bu sezona damga vuran performansları arasında Dries Mertens de yer alıyor.

Bülent Timurlenk: "Galatasaray'ın transferleri önemli, Yusuf Yazıcı gelecek mi?"

Galatasaray'dan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Dries Mertens'in futbola devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

Bu sezon sergilediği performansla sarı kırmızılıların en etkili isimlerinden biri olan tecrübeli futbolcuyla 1 yıl daha yola devam edilmesi gündemde.

Futbol yorumcusu Bülent Timurlenk, Dries Mertens gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS'İN BÜTÜN MAÇLARINI İZLEYENLER..."

"Mertens'in Serie A'da gol ve asistlerinin tamamını izleyen bir Napoli taraftarı bugün Galatasaray'daki 2 sezonluk istatistiklerine baksa, "Mertens bitmiş" diyebilir. Belçikalı yeteneğin Galatasaray'daki bütün maçlarını izleyenler ise gol ve asist istatistiklerinden bağımsız olarak onun takımı için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu, oyundaki bağlantıların ustası olduğunu ve müthiş profesyonelliğini konuşur."

"YUSUF YAZICI GELECEK Mİ?"

"Mertens, futbolu bırakacak ve eşi ile çocuğuyla dünya turuna çıkacağından bahsediyordu. Elbette ilk karar onun. Gelecek sezon ilk 11 olmasa da 12 yabancıdan birinin Mertens olup olmayacağına ise Okan Buruk karar verecek. Bizim 'evet' ya da 'hayır' diyebilmemiz için Galatasaray'ın transfer politikasını da görmemiz lazım. Örneğin Yusuf Yazıcı gelecek mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 19:21
YORUM EKLE