Cihat Arslan: "Galatasaray'ın eski bir futbolcusu olarak bu kadar..."

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Cihat Arslan:  "Galatasaray'ın eski bir futbolcusu olarak bu kadar..."

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u ağırladı.

Galatasaray, rakibini Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Cihat Arslan'ın açıklamaları şöyle:

"İlk gol ve öncesi. Mesele bu kadar basit. Golü yedikten sonra önde olan takım çöküş yaşadı. Muslera'ya karşı şansımızın tuttuğunu da söyleyemem. Haksız rekabet dedik zamanında. Her maçta önemli işler yapıyor. Galatasaray Türkiye Kupası'nda yok, Avrupa'da yok, Süper Lig'de yok şampiyonluk anlamında. Bu kadar coşkulu taraftara da teşekkür etmek gerekiyor. Çok önemli bir destek verdiler. 

Tetteh biraz yetersiz kaldı skoru değiştireceğimiz yerlerde. Devamlılığı geliştirmemiz gerekiyor. Bu tip takımlara karşı yıkıntıya uğramaktan da korkuyoruz bazen. Mustafa ve Tetteh biraz daha katkı da bulunsaydı skor da yapabilirdik. Dünle bugün kavga ederse, zararlı çıkacak gelecektir. Galatasaray ve bizim için de böyle. Yeniden bir yapılanmaya girmemiz gerekiyor."

"Galatasaray kupada yok. Avrupa'da maalesef yok. Ligde iddiası yok. Bu şartlara rağmen Galatasaray'ın eski bir futbolcusu olarak, bu kadar coşkulu taraftara valla teşekkür ediyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 21:17
YORUM EKLE