Davinson Sanchez'den Liverpool'lu yıldıza öneri! "Ben de çok acı çektim"

Galatasaray'daki performansıyla dikkat çeken ve sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez, eleştirilere hedef olan milli takımdan arkadaşı Luis Diaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Davinson Sanchez'den Liverpool'lu yıldıza öneri! "Ben de çok acı çektim"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listenin son gününde Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadroya katmıştı. Özellikle Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Dünya Kupası Eleme maçlarında süre alan Davinson Sacnhez, yoğun eleştirilen alan Luis Diaz hakkında konuştu. 

Diaz'ın kaliteli bir futbolcu olduğunu ve kendisinin de zor zamanlar atlattığını söyleyen Sanchez, çarpıcı bir ifade kullandı.

Sanchez'in Alertatoilma'ya yaptığı açıklamaları şu şekilde:

"BEN DE ÇOK ACI ÇEKTİM"

"Luis Diaz, Liverpool'da çok önemli işler yaptı. Ben de Tottenham'dayken çok acı çektim. Öyle ya da böyle atlatmak önemliydi. Önemli olan baskıyı atıp performansı yansıtmaktır. Özgür bırakmak ve yaratıcı olma arzusuna izin vermek gerekebilir. Ne yazık ki bundan kurtulmak kolay olmuyor. Baskılardan sıyrılmak için iyi bir duruma kavuşmak da gerekiyor." ifadelerini kullandı.

9.5 MİLYON EURO'YA GELDİ

9.5 milyon Euroya Galatasaray'a gelen 27 yaşıdnaki stoper oyuncusu, 4 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 19:46
YORUM EKLE