Haldun Domaç: "Galatasaray'ın Nelsson ve Bakambu'nun yerine görüştüğü oyuncuları öğrendim"

Galatasaray'da devre arasında takımdan ayrılma ihtimali olan oyuncuların yerine yeni isimler için çalışmalar başladı.

Haldun Domaç: "Galatasaray'ın Nelsson ve Bakambu'nun yerine görüştüğü oyuncuları öğrendim"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON, AYRILMAYA KARARLI"

"Victor Nelsson, ayrılmaya kararlı. Nelsson'un yerine Galatasaray bir arayış içerisinde. Genç bir oyuncuyu alıp Nelsson gibi parlatıp satmak istiyorlar."

"BECIR OMERAGIC TAKİP EDİLİYOR"

"Scoutlar tarafından Becir Omeragic takip ediliyor. Montpellier'de forma giyiyor. 21 yaşındaki oyuncunun 2028 yılına kadar sözleşmesi var. 5 milyon Euro'luk güncel piaysa değeri bulunuyor. Dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Mathias Ross'tan istenen verim alınamamıştı. Becir Omeragic konusunda olumlu gelişme olup olmayacağını takip edeceğiz."

"BAKAMBU, KENDİSİNE BİR TAKIM ARAYACAK GİBİ"

"Cedric Bakambu'nun da mutsuz olduğunu söyleyebiliriz. Erden Timur, yeterince süre alamadığı için kendisine gösteremediğini söyledi ama bundan sonra da yeterince süre alması çok mümkün değil. Icardi'nin olduğu yerde bunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Bakambu da Ocak ayında kendisine bir takım arayacak gibi gözüküyor. Yöneticilerle de konuştuğunu biliyoruz."

"MENAJERLER TINO KADEREWE'Yİ ÖNERDİ"

"Bakambu'nun yerine de bir santrfor görüşmesi var. Tino Kadewere'den bahsedelim. Sezon başında da Galatasaray'ın gündeminde vardı. Menajerler, şimdi onu öneriyor. 27 yaşındaki Zimbabveli oyuncu, Lyon'da oynuyor. Çok fazla süre alan bir oyuncu değil ve ayrılmaya sıcak bakıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 18:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Soner Zorlu
Soner Zorlu - 7 ay Önce

İkisi de bir an evvel gitsin,,,