"Galatasaray'a transfer etmeye çalışıyordum, beni bilgilendirmedi, hayal kırıklığı yaşadım"

Milot Rashica'nın geçen sezon Galatasaray'a transferinde önemli rol alan Türkiye temsilcisi Aykut Erçetin, Kosovalı oyuncunun Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

"Galatasaray'a transfer etmeye çalışıyordum, beni bilgilendirmedi, hayal kırıklığı yaşadım"

Beşiktaş’ın gizli yürütülen bir operasyonla geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Milot Rashica’yı kadrosuna katması gündem olmuştu.

Rashica'nın geçen sezon Galatasaray'a transferinde büyük pay sahibi olan menajeri Aykut Erçetin, Kosovalı oyuncunun Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

"RASHICAİ BENİ BİLGİLENDİRMEDİ"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın Erçetin, ''Milot Rashica'nın, Galatasaray'a gelmesinde yardımcı oldum. Bu yaz Galatasaray'a kazandırılması için çaba sarfettim. Ama futbolcu tercihini başka şekilde kullandı. Kararına saygı göstermek lazım. Ancak hoş bir şekilde olmadı. Beni bilgilendirmedi Rashica. Yani Beşiktaş'a transferiyle hiç ilgim yok." dedi.

"BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

Rashica'nın Beşiktaş'a gitmesinin kendisi için hayal kırıklığı olduğunu dile getiren Erçetin, "Dürüst olmak gerekirse, Galatasaray gibi bir takım sizi istiyorsa, kalmak daha doğru olur. Ama futbolcu kararını farklı biçimde verdi. Yapacak bir şey yok. Ben onu Galatasaray'a kazandırmaya çalışırken, o bize haber vermeden başka bir tercih yaptı. Benim için bir hayal kırıklığı oldu. Bu olaydan sonra iletişimimiz koptu. Kendisiyle bağlantımız yok.'' dedi.

"GALATASARAY'I YENEBİLECEK TEK TAKIM..."

Futbolculuğunda Galatasaray'ın kalesini koruyan Aykut Erçetin, derbi için ise ''Şu anda kadro ve felsefe olarak Galatasaray ve Fenerbahçe çok önde. Bana göre şu anda Galatasaray'ı yenebilecek tek takım yine Galatasaray'ın kendisi. Burada Galatasaray açısından belirleyici olan yabancı futbolcuların derbiye konsantrasyonu. 3 gün sonra oynanacak Bayern Münih maçına mı odaklanacaklar? Bence Galatasaray adına derbinin anahtarı bu sorunun cevabı olacak. Galatasaray, konsantrasyon kaybına uğramazsa derbiyi kazanır. Burak Yılmaz benim takım arkadaşım. Reaksiyon vermeleri lazım ve çok yüksek bir konsantrasyonla oynamaları gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özgür Sancar / Radyospor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 10:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre Ünlükaplan
Emre Ünlükaplan - 7 ay Önce

Aslan Cimbom NEF STADYUN