Dursun Özbek: "Benim hayatımda en mutlu olduğum dönem bu akşam"

Dursun Özbek ve yönetiminin, Galatasaray Adası, Florya arazisi, Kemerburgaz arazisi, Mecidiyeköy taşınmazı ve yeni taşınmazların satın alınmasıyla yeni projeler yapılmasına yönelik yetki talebi Genel Kurul tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Dursun Özbek: "Benim hayatımda en mutlu olduğum dönem bu akşam"

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin yetki talebi olumlu sonuçlandı.

Genel kurulda yapılan konuşmaların ardından yetki gerektiren tüm talepler oylamaya sunuldu.

YÖNETİME YETKİ VERİLDİ

Oylamanın sonunda Galatasaray Adası, Florya arazisi, Kemerburgaz arazisi, Mecidiyeköy taşınmazı ve yeni taşınmazların satın alınmasıyla yeni projeler yapılmasına, taşınmazların ise kiraya verilmesine yönelik yetki yönetime verildi.

Dursun Özbek yetki talebinin kabul edilmesinin ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Benim hayatımda da en mutlu olduğum dönem bu akşam"

 "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim... İnsanların hayatında çok mutlu olduğu dönemler vardır. Benim hayatımda da en mutlu olduğum dönem bu akşam. Mutluluğum nereden geliyor biliyor musunuz? Projeler sunduk ve onayladık evet ama ilk defa benim katıldığım genel kurullarda barışın sirayet ettiğini görüyorum. Sağ olun, var olun!"

"Eski yönetimlerin kalbini kırdık"

"Geçmişte başkanlarımızı üzdük, eski yönetimlerin kalbini kırdık. Bugün geldiğimiz noktada görüyorum ki bu hareketin Galatasaray'a hiçbir faydası yok. Ben diyorum ki, geçmişten gelen idari ibrasızlık yükünü sırtımızdan atalım."

"Artık önümüzde beyaz bir sayfa var"

"Bence bugünkü genel kurulun iradesi, geçmişteki idari ibrasızlık yüklerini sildi. Artık önümüzde beyaz bir sayfa var. Genel kurulun iradesi bugünden sonra bunu yok sayacak diye düşünüyorum, hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 00:20
YORUM EKLE