Dursun Özbek: "Muslera'nın isteği var, bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'nın sözleşmesi hakkında konuştu.

Dursun Özbek: "Muslera'nın isteği var, bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil"

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera ile ilgili Dursun Özbek'ten açıklama geldi.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA BİZİM KIYMETLİMİZ"

"Hem taraftar hem de başkan olarak aynı şekilde bakıyorum. Muslera bizim kıymetlimiz. Benim daha önceki başkanlık dönemimde de Selçuk'un sonrasında takım kaptanımızdı. Çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllardır hizmet ediyor."

"AYRILIK RÜZGARI GİBİ SORULMASI HOŞ DEĞİL"

"Bu sorunun bir ayrılık rüzgarı gibi sorulmuş olması da beni rahatsız ediyor. Camialar ihtiyaçları çerçevesinde oyuncularını, bu kadar değerli oyuncusunu illa ki onun da arzusu çerçevesinde gerek sahada gerek yönetimde gerek idari kadroda değerlendirmek ister. Onun için böyle bir ayrılık rüzgarı gibi sorulması hoş değil."

"MUSLERA'NIN İSTEĞİ VAR"

"Bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil. Futbolu yöneten bir yönetim kurulu var. Muslera'nın isteği var. Şu anda bir tek şeye kitlenmiş vaziyetteyiz. O da bu sezon şampiyon olmak. Bu tartışmaların gündeme gelmesi, şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüzü zayıflatır. Onun için biz şu anda ne seçim konuşuyoruz ne transfer. Transfer sezonunda yeni oyuncu almanın peşindeyiz. Ama takım içindeki yürüyüşü etkileyecek hiçbir konunun gündemimize girmesine izin vermiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 16:20
YORUM EKLE