Onur Özkan: "Galatasaray imzayı attıracak ama maaşının 1-1.5 milyon Euro seviyelerine gelmesi gerek"

Galatasaray'da yönetimin devre arası transfer çalışmaları devam ediyor.

Onur Özkan: "Galatasaray imzayı attıracak ama maaşının 1-1.5 milyon Euro seviyelerine gelmesi gerek"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN ACİL İHTİYACI 8 NUMARA"

"Galatasaray, 10 numara arıyor ama Galatasaray'ın ihtiyacı acilen bir 8 numaradır. 10 numara bir ihtiyaçtır ama acil ihtiyaç değildir. Bir şekilde Mertens, orayı dolduruyor. 60-70 dakika gerçekten çok iyi oynuyor. İnanılmaz bir profesyonel. 8 numara pozisyonu bence hala boş."

"NDOMBELE'DEN FAYDA GELMEZ"

"Ndombele'den hiç umudum yok. Bundan sonra Ndombele'den fayda gelmez. Kerem Demribay'ın mücadelesine çok saygı duyuyorum ama onun alışkın olmadığı bir oyun türü. Torreira'nın yükünü hafifletecek ve Mertens ile bağlantı kurabilecke bir 8 numaraya ihtiyaç var. Şu anda düşünülen oyuncu 8 numara da oynayabilen bir 10 numara."

"MUSLERA İLE 1+1 YILLIK İMZA ATILACAKTIR"

"Muslera'ya henüz bir teklif yapılmadığı için kırgın ama Galatasaray'dan ayrılacağını düşünmüyorum. 1+1 yıllık sözleşme yapılır. Önemli olan nokta 2.5 milyon Euro'luk bir sözleşmesi var ve bu yaştaki bir kaleci için çok fazla bir rakam. Bu rakamın 1-1.5 milyon Euro seviyelerine gelmesi gerekiyor. Yönetim de bunun uğraşını verecektir. Bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Önümüzdeki 1-2 aylık süreçte 1+1 yıllık imza atılacaktır ve Muslera, Galatasaray'da kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 18:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert Karadağ
Mert Karadağ - 3 ay Önce

En acil ve olmazsa olmaz ihtiyacın 8 numara olduğuna katılıyorum. Ama oynamaya hazır ve marka bir oyuncu olmalı.