Dursun Özbek: "Transferlere başlıyoruz, hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, güzel haberleri verdi.

Dursun Özbek: "Transferlere başlıyoruz, hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Beni seçtiğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız."

"Mazbatayı aldıktan sonra hemen işe koyulduk. İlk olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü ziyarete gittik. Kurullarımızı ziyaret ettik. Ankara'daki cemiyetimizin geleneksel pilav gününe katıldık."

"Transferlere başlıyoruz. Seçim öncesinden beri çalışıyoruz. Bunları nihayetlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız."

"Galatasaray Adası dört parsel, biri bizim, diğer üç parsel Milli Emlak'a ait. İlk olarak Milli Emlak ile iletişime geçtim, irtifak hakkı için. Söz konusu parsellerin 30 yıllığına Galatasaray'a devredilmesi için sözleşmeler hazırlanıyor."

"Önemli projelerimizden biri Riva. Riva'yı herkes kendi bildiği gibi yorumluyor. Kimi beğeniyor, kimi beğenmiyor. Defalarca anlatılmasına rağmen hala "Riva şöyle oldu, böyle oldu, elimizden gitti" deniliyor."

"Riva'da ilk olarak 508 milyon TL ödeme taahhüdü almıştık. Aynı gün, Denizbank'ta taahhüdü güncelledik ve 342 milyon TL aldık. Hiç beklemeden aynı gün bu parayı dolara çevirerek Sportif A.Ş'ye sermaye artış avansı olarak koyduk."

"Sermaye artışı yaptık ve Sportif A.Ş'ye gönderilen 94 milyon Dolar ile Denizbank'a ait tüm kredilerimizi kapattık. Bu 94 milyon Dolar gelmeseydi, hesap ortada."

"Riva'da inşaat devam ediyor. 3. etaba geçiliyor. 750 tane halihazırda inşaat halinde villa var. Yapılacak olan 750 villanın 150 tanesi Galatasaray'ın malı. Gidip sorduğunuzda 5-6 çeşit villa kategorisi var. 10 milyon TL'den 26 milyon TL'ye kadar villa var."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022, 22:23
YORUM EKLE