Emre Belözoğlu: "Bunu uyduran müptezele gereken yanıtı vereceğim, dövme ihtimalim..."

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 7-0 mağlup oldukları maçın ardından Bertrand Traore’nin kendisine yumruk attığını iddia eden Serdar Ali Çelikler’e yanıt verdi.

Emre Belözoğlu: "Bunu uyduran müptezele gereken yanıtı vereceğim, dövme ihtimalim..."

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Başakşehir’den ayrılan Bertrand Traore’nin Teknik Direktör Emre Belözoğlu’na yumruk attığını öne sürmüştü.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "TRAORE SANA VURDU"

Çelikler bu konuda “Niye böyle bir Emre Belözoğlu gündemi oldu anlamadım ama başlayalım. (Başakşehir 0-7 Galatasaray) 7-0’dan sonra oyuncularını sattı mı? Sattı. Soyunma odasında Hasan Ali, bıdı bıdı yaptın, adamı kovdurttun mu, kovdurttun. Traore sana vurdu mu, vurdu. Sen, beni sabaha kadar yalanla. Gerçekleri hepimiz biliyoruz. Traore’yi de Hasan Ali’yi de Epureanu’yu da gönderdin mi, gönderdin” demişti.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN CEVAP GELDİ

Söz konusu iddiaya Emre Belözoğlu’ndan yanıt geldi. 343 Digital’e konuşan Belözoğlu şu ifadeleri kullandı:

"TARTIŞMA BİLE SÖZ KONUSU DEĞİL"

“Ben Emre Belözoğlu olarak meydanın gittiği noktadan tedirginlik duyuyorum. Bir yalanı bulsan bile teyit ettirmek için uğraşırsın. Ama kaç seferdir aynı şeyi yapıyorlar. Bunlar mitoman, kendi yalanlarına inanıyorlar. Bu söylentinin amortisi bile yok. Bırakın kavgayı tartışma bile söz konusu değil."

"BU MÜPTEZELE ELBETTE GEREKEN YANITI VERECEĞİM"

Bakın benim mizacım serttir. Buna rağmen şimdiye kadar hiçbir öğrencim bana karşı sesini bile yükseltmedi. Bunu uyduran müptezele elbette gereken yanıtı vereceğim. Şunu yazın: 'Bu saatten sonra Serdar Ali Çelikler'i dövme ihtimalim, Traore'den dayak yemiş olma ihtimalimden çok daha yüksektir.'"

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 13:12
YORUM EKLE