Emre Bol: "Galatasaray sana 8-10 gol atar, sonra oturursun aşağı, isyan etmekte haklılar"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa doğru giderken Fenerbahçe'ye ayrıcalık tanınması büyük dikkat çekiyor.

Emre Bol: "Galatasaray sana 8-10 gol atar, sonra oturursun aşağı, isyan etmekte haklılar"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yapılan PFDK sevklerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

SkySpor Youtube kanalında Emre Bol, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARI İSYAN ETMEYECEK Mİ?"

"Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki tedbirsiz sevkleri yanlış buluyorum. Çünkü hafta içi oynanacak maçlarda forma giyebilecekler. Peki Galatasaray taraftarı isyan etmeyecek mi? Lig maçında oynatacaksın diye bu adamlara 2 haftadır ceza vermedin. Adaletsizlik yapıyorlar, o adaletsizliğin üstünü başka bir adaletsizlikle örtmeye çalışıyorlar."

"OSAYI GOL ATARSA NE OLACAK?"

"Adana Demirspor maçında Oosterwolde çizgiden topu çıkarıp Osayi gol atarsa ne olacak? Sen insanları memnun etmeye çalıştıkça daha çok ortalık karışıyor. TFF, her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor."

"FENERBAHÇE'Yİ SAVUNMAM, NE GÖRÜYORSAM ONU SÖYLERİM"

"Sevklerde hangi maddeler geçerliyse onları uygulasınlar. Ben Fenerbahçe'yi savunmam, ne görüyorsam onu söylerim. Kimsenin avukatı değilim. Onların avukatları var, savunsunlar. Takımlar umrumda değil. Türk futbolunun bu hale gelmesine üzülüyorum."

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'YE 8-10 GOL ATAR"

"Fenerbahçe, bence Pazar günü Süper Kupa maçına çıkmayacak. Eğer Fenerbahçe U19 Takımı ile sahaya çıkarsa Galatasaray A takımını çıkarır. Sana 8-10 gol atar, sonra oturursun aşağı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 01:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 1 ay Önce

Kendi spor yorumcuları bile Fenerbahçe nin kollandigini söylüyor Ali Koç sen daha ne ağlıyorsun şampiyon olamayacağını biliyorsun sen Türk futbolunun yüz karasısin sen gitmeden türk futbolu ilerlemez

111122
111122 - 1 ay Önce

Ateş .. yere düşmüş bir adama da vurulmaz be kardeş biraz aklıselim düşünmek. Maç içinde sürekli yabancı maddeler atılmış, neredeyse her dakikası gergin geçmiş bir maç. Sen böyle bir maçın sonundada galibiyet sevinci yaşadım de sevinç değil o düpedüz tahrik ..

Ateş
Ateş - 1 ay Önce

Temel bir hukuk prensibi vardır. Kuvveti kuvvetle defetme hakkı vardır, bu da meşru müdafaa hakkıdır. Yüzlerce kişi hiç ait olmadıkları yere giriyor ve ellerindeki kesici, delici, cisimlerle oyuncuları darp etmeye yöneliyorsa oyuncuların bunlara uygulayacağı kuvvet haktır, meşru müdafaa çerçevesi içindedir. Bir de kendini müdafa ettin diye futbolcuyu mu cezalandıracaksın bu olay sokakta senin başına gelse hukuk nasıl işliyorsa orada da aynı şekilde işler onun için laga luga yapmayın

Ateş
Ateş - 1 ay Önce

Seyirci sahaya girdiğinde bunun bir karşılığının olduğunu anlamalı.. anlamalı ki cesaret edip bir daha giremesin.. fenerli oyuncular yaşadıklarına bir karşılık vermeseler de tüm stad orada bulunan herkesi linç etmişti.. Bu sizin de başınıza gelebilir galatasaraylılar tavsiyem aklınızı başınıza alın aklı başında davranın..

Ahmet
Ahmet - 1 ay Önce

Ates sacmalama. Durum belli ortam gergin üstelik trabzon taraftari buna ragmen macdan sonra soyunma odasina gitmen gerekirken hala ibret gibi orta sahada kutlama yapiyon, seyircilere olta atma takliti yapiyon.. Dayak yeyincede, sucsuzuz naralari.. Mac bitti cik sahadan koridorda kutla yada soyunma odasinda yada istanbula dönünce..

Z.ÜSTÜN 05
Z.ÜSTÜN 05 - 1 ay Önce

Arkadaş ben tarafsız gözle bu işe bakıyorum.seyircinin stadın içinde ne işi var.bunu tartışmak lazım.gerisi faso fiso fazla konuşacak bir durum yok.adaletli olmak lazım.

yolcu
yolcu - 1 ay Önce

farzedinki gs Sivas da oynuyor mas 1 0 gs önde maç bitti sahaya inen seyirciler üç beş tane gs oyuncuyu ağzını burnunu kıracak ama o oyuncular bekleyecek ya hastanelik olacak 5 6 hafta oynayamayacak yada karşılık verip kendini savunduğu için 5 6 hafta ceza alacak.

Necmettin cehiz
Necmettin cehiz - 1 ay Önce

Bırakın bu Rumen işlerini yaşı 25 olmuş iyi olsaydı büyük takımlar alırdı Türkiye Ligi'nde iş yapar Avrupa'da iş yapma zzz