Ertem Şener: "Erden Timur'un duydukları doğruymuş, adamı haklı çıkardınız"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklanırken Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un söyledikleri doğru çıktı.

Ertem Şener: "Erden Timur'un duydukları doğruymuş, adamı haklı çıkardınız"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri büyük şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçe'ye minimum ceza verilmesi için çalışmalar yapılmış ve sadece 3 oyuncunun sevkiyle de amacç ortaya çıkmıştı.

Futbol yorumcusu Ertem Şener, PFDK sevkleriyle ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE SAÇMA BİR FEDERASYON GÖRÜLMEDİ"

"Bu kadar saçma bir federasyon görülmemiştir. Sizin adınız bundan sonra Tedbirsiz Futbol Federasyonu. Trabzonspor taraftarı, 'Batshuayi nerede?' diyor, tünel görüntüleri nerede?"

"ERDEN TİMUR'UN DUYDUKLARI DOĞRUYMUŞ"

"TFF, sen eyyamcısın! ‘Seçimler bitsin, öyle verelim’ dediler. Yalandan böyle sevkler! İnsanları koyun mu sanıyorsunuz? Erden Timur'un Antalya'da yaptığı açıklamalar ve duydukları doğruymuş. Adamı haklı çıkardınız. Çekin gidin. Artık kimse sizi istemiyor kardeşim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fırat Güray
Fırat Güray - 1 ay Önce

Şimdi bu mu tarafsız basın. Şimdiye kadar olanlar yüzünden değil de, Erden Timurun haklı olması nedeniyle mi istifa etmeleri gerekmektedir?

Trs
Trs - 1 ay Önce

Ertem Şener bey Fenerbahçe li futbolcuları Asarlarsa rahatlarmısın bir söyle . Hiç sormuyorsun yada yazmıyorsun bu sahaya giren adamlar ne oldu hapistelermi adam korner bayrağıyla resmen adam öldürmeye teşebbüs etti sen hala kendini savunan futbolcuların cezasında kaldın biraz iyi niyetli olun tuttuğun takım belli ama niyetin iyi değil

Bir GARİP
Bir GARİP - 1 ay Önce

Yarın birileride Galatasarayin macinda sahaya girip futbolculara saldirirsa futbolcular dayak yemeyi mi bekleyecek yoksa karsilik mi verecek karsilik verirse 8 -10 mac ceza alacak peki bu sampiyonlugu etkilemeyecek mi futbol sahasi futbolcunun yatak odasidir seyircinin orada ne isi var. Bence bir milat olmali ve hic bir futbolcuya ceza verilmemeli, sahaya giren seyircilerede amatör ligler dahil omur boyu mac yasagi getirilmeliki futbolcu kendisini saha icerisinde rahat ve ozgur hissetmeli bu sekilde bizim ligimize hangi yabanci gelir gelende baharinin son doneminde para icin gelir

Ali
Ali - 1 ay Önce

Adam namus için suç işliyor da yine ceza alıyor, ne demek fenevli futbolcular ceza almasın, bilginiz bu kadar hala konuşuyorsunuz. Ondan fenerlisiniz

??????
?????? - 1 ay Önce

Fenerliler yine kanunsuz kuralsız hukuksuz yorumlarına devam ediyor. Neymiş fener li futbolculara ceza verilmiycekmiş... kurallar ne diyor???? O önemli değil....yeterki fener liler ceza almasin... Sahaya girmişse taraftar oda alsın cezasını....

Parlayan Güneş
Parlayan Güneş - 1 ay Önce

En son hak hukuk adalet isteyecek taraftar Trabzon taraftarıdır. Deplasmana gelmiş takım sizin misafirinizdir. Yaptıklarınız adli suçtur o ayrı mesele ama aynı zamanda ahlaki sorun da teşkil ediyor. Sizin takım fenerbahçeyi sahasında yendi sevindi ve gönderdik.Bize emanet ettiğiniz futbolcularınızın saçıninın bir tek teline bile zarar gelmedi. Peki siz, ne yaptınız? Emanete ihanet ettiniz. Şimdi de hak hukuk diyerek suçunuz bastırmaya çalışıyorsunuz. Ayıp.