Emre Kaplan: "Ajax'ın teklifini kabul etmedi, Galatasaray'a geldi"

Galatasaray, yıldız transferlerini yanı sıra gelecek vadeden isimleri de kadrosuna katmıştı.

Emre Kaplan: "Ajax'ın teklifini kabul etmedi, Galatasaray'a geldi"

Galatasaray, yaz transfer döneminde Bayern Münih'ten Eyüp Aydın ve Borussia Dortmund'dan Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ederek geleceğe yönelik önemli bir yatırım yaptı.

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın genç transferleri Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÖZEL YETENEKLİ OYUNCULAR"

"Eyüp Aydın'ın biraz zamana ihtiyacı var ama büyük bir potansiyel. Gökdeniz Gürpüz için de aynısı geçerli. İnsanı en azından şu heyecanlandırıyor. Borussia Dortmund ve Bayern Münih gibi takımların akademelerine dahil olabilmek için özel yetenekli oyuncu olman lazım. Bu isimler de belli noktalarda fark yaratmış oyuncular."

"BİR LAT SEVİYE BİLE TÜRKİYE İÇİN ÇOK İYİ"

"Eyüp Aydın, Bayern Münih seviyesine çıkamamış olabilir ve bir alt seviyesi bile Türkiye standartları için çok iyi. O yüzden Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz'den çok umutluyum." 

"AJAX'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ"

"Eyüp Aydın için 3-4 ay önce Ajax'ın da ilgisi vardı. Genç oyuncu denildiğinde en marka yerlerden biri Ajax'tır. Onların da ilgisini çekmişti ama Ajax, bir süre B Takım için teklif yapmıştı. Oyuncu da bunu istememişti. Direkt olarak A Takım'da oynamak istediğini dile getirmişti. Bu nedenle Galatasaray'ı tercih etti. Belli bir süre sonra rotasyona dahil edilmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2023, 00:03
YORUM EKLE