Emre Kaplan: "Galatasaray bu hafta görüşme yapacak, ne istiyorsa verilip imza attırılmalı"

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile yola devam etmek istiyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray bu hafta görüşme yapacak, ne istiyorsa verilip imza attırılmalı"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ile ilgili gelişmeyi duyurdu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU HAFTA GÖRÜŞME YAPILACAK"

"Galatasaray, bu hafta Muslera ile yeni sözleşme için görüşme yapacak. İki yıllık bir sözleşme düşüncesi var. Muslera'nın da buna sıcak baktığını biliyoruz."

"2 MİLYON EURO ÜZERİNDE TALEBİ OLACAK"

"Muslera'nın 2 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep edeceğini düşünüyorum. Niye bu paranın verildiği konusunda bir eleştiride bulunamam. Çünkü yeri doldurulması çok zor."

"DURSUN ÖZBEK'İN NET TALİMATI VAR"

"Muslera, diyelim ki ayrıldı. Yerine bulacağınız kaleciye ciddi bir bonservis ödemeniz gerekecek ve yine aynı paraları ödeyeceksiniz ve garantisi olmayacak. O yüzden Muslera ne istiyorsa verip imza attırarak bu işi çözmekte fayda var. Zaten Dursun Özbek'in de 'Bu konuyu bir an önce bitirelim' diye net talimatı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fahretti̇n
Fahretti̇n - 2 ay Önce

Zaha ndombili ve teşekkür yine gönderin musluğa ile oynayabildiği kadar sözleşme yapın tasarrufta edersiniz