Erman Toroğlu: "Bir gün Galatasaray'ı yakar, bu söylediğimi unutmayın"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider olarak büyük avantajı elinde bulunduruyor.

Erman Toroğlu: "Bir gün Galatasaray'ı yakar, bu söylediğimi unutmayın"

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, SkySpor Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE ŞAHSİYETSİZ BİR FUTBOL ORTAYA KOYDULAR"

"Beşiktaş, Galatasaray'a 4-0 mağlup da olabilirdi ama çıkıp çatır çatır oynardı. Böyle silik, şahsiyetsiz, kişiliksiz ve zavallı bir futbol ortaya koydular, olmaz."

"PUAN KAYBEDİLSE BAŞKA ŞEYLER KONUŞULURDU"

"Galatasaray da iyi değil. Puan kaybetselerdi başka şeyler konuşulurdu. Bu neticeler olunca Okan Buruk her zaman iyi gözükür."

"KEREM'İN ANASI AĞLIYOR"

"Galatasaray taraftarı Kerem Aktürkoğlu'na sövüyor. Kerem'in anası ağlıyor, Icardi'ye tık yok. 'Yakalarsa atarmış' babam da yakalasa atar. Adam gidiyor, 1 ay yok, 2 ay yok. Bu yüzden Barcelona gibi takımlarda oynayamadı."

"TORREIRA BAŞKA OYNUYOR"

"Lucas Torreira ise başka oynuyor. Galatasaray gol yemiyorsa Torreira'nın payı büyük."

"PENALTIYLA ALAKASI YOK, KIRMIZI KART DA DOĞRU"

"Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda Galatasaraylı oyuncu, topa sol ayağıyla vuruyor. Cenk Tosun, topu alamayınca Derrick Köhn de biraz tutmuş ve kendini bırakıyor. Penaltıyla alakası yok. Omar Colley'in kırmızı kartı da doğru."

"BİR GÜN GALATASARAY'I YAKARSIN"

"Barış Alper Yılmaz kabiliyetli bir çocuk ama biraz futbol ukelası. Arada futbol sahtekarlığı yapıyor. Kendini çabuk yere bırakıyor. Defansın kucağında oynuyorsun, iyi geçin, yoksa çok kötü yaparlar. Bugün seni adam kıstırmaya çalıştı. Bir gün Galatasaray'ı yakarsın, hakem seni atar. Bu söylediğimi unutmayın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Kaprisli adam ne zamandır Barış'la uğraşıyor.. Barış parlıyor ya.. onun kaprisi kendisini yiyip bitiriyor.. hadi başka kapıya beyim..

Mert
Mert - 2 ay Önce

Barış Alper'e laf edeceğine hakemin anasına avradına küfür eden Cenk tosun elestirsen.biz oldukmu dudak okumayla filan çözersin.

Mert
Mert - 2 ay Önce

İcardi nin pozisyonuna da bütün hakemler penaltı diyor, Murat Koca

GS li
GS li - 2 ay Önce

Hakem ve futbolcu eskisi GS camiasının düşmanı olan bu zat son günlerinde yaptığı yorumlarda B.A.Yilmazi hedefine koyarak karşı tribünlere ve işbirlikçi atraksiyoncularin önüne atma peşindedir.Bu art niyetli sözde yorumcuya söylenecek son söz GS yönetiminden gelmelidir.

Abdullah günay
Abdullah günay - 2 ay Önce

Erman toroğlu'na sormak istiyorum. Okan'ın ayağı kırıldığında sen karşı topçuya sarı kart gösterdin mi?

Murat koca
Murat koca - 2 ay Önce

Bu Erman hoca tasraftarı kışkırtıyor yakışmıyor yorumları gs penaltılar verilirken niye gerçekleri söğlemiyor biftek bjk gelincemi bu kurallar geçerli bütün hakemler penaltı diyor hoca çelişkili konuşuyorsun.