Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'ın 25 milyon Euro'sunu alıp hiçbir şey yapmıyorlar, grup halinde gezerken görüyoruz"

Galatasaray'da takıma katkı sağlayamayan yeni transferler eleştiri alıyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'ın 25 milyon Euro'sunu alıp hiçbir şey yapmıyorlar, grup halinde gezerken görüyoruz"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU PROBLEMİN KAYNAKLARI KULÜBEDE TAKILIYOR"

"Galatasaray'ın elindeki oyuncuların hiçbiri fiziksel olarak yüzde 100'ünde değil. Gerçekten Galatasaray'da ciddi bir problem var. Bu problemin kaynakları da kulübede takılıyor. Maçtan çıkarken grup halinde gezerken görüyoruz. Böyle bir tayfa oluştu."

"25 MİLYON EURO ALIP HİÇBİR ŞEY YAPMIYORLAR"

"Galatasaray'ın 25 milyon Euro'sunu alıp hiçbir şey yapmayan Galatasaray'a zarar veren ve kadro kontenjanını dolduran oyuncular var. Bu transfer politikasını da güncelleyip Köhn, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve bonservisi yüksek profil oyuncu alınacaksa da Davinson Sanchez'e bakınca bir şeyleri fark etmen lazım. Kaan Ayhan'ı da katayım, hakkını yememek lazım ya da 37 yaşındaki Mertens'e bakmak lazım. Genel anlamda zaten bu oyuncular takımı götürüyor."

"1.5 MİLYON EURO MAAŞ ALTI ALANLAR TAKIMI SIRTLIYOR"

"Çok garip bir olay. 1.5 milyon Euro maaş altı alan oyuncular takımı sırtlıyor, 10 milyon Euro, 7 milyon Euro, 3.5 milyon Euro, 3 milyon Euro alan oyuncuların hiçbiri yok. 2.5 milyon Euro maaş ve üzeri alıp da performans veren oyuncular Davinson Sanchez, Torrreira ve Mertens. Yani 3 tane oyuncu var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hsn mkocglu
Hsn mkocglu - 2 ay Önce

Ugur efendi, bir zamanlarin saygıdeğer bilgili yorumcusu, güç zehirlenmesine uğramadan önceki zamanlar . Demekki faydalı olan ile olmayan oyuncuyu maaşına göre ayirmamak lazımmış . Muslera yi soylemeyi de unuttun iyi maaş alanlar arasinda . Tamamen kuyu kazıcı oldun çıktın . Yazıklar olsun. Hatalar hatadır , kabul edilir , ona göre davranılır . Yanlışlar tabiki de yorumcular tarafından söylenecek , ama sen başka seviyelerdesin, amacın başka bence artık . Ayıp