"Galatasaray'ın istediği 10 numara için 35 milyon Euro istiyorlar"

Galatasaray, Genk'de forma giyen 19 yaşındaki yıldız oyuncu Bilal El Khannouss ile ilgileniyor.  

"Galatasaray'ın istediği 10 numara için 35 milyon Euro istiyorlar"

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Belçika temsilcisi Genk'de forma giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı.

3 ALMAN KULÜBÜ DE İSTİYOR

Sky Sports'da yer alan habere göre; Genk'in 19 yaşındaki yıldızı, Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund ile ciddi şekilde ilgileniyor.

DEV KULÜPLERİN DE LİSTESİNDE

Haberde Alman kulüplerinin yanı sıra Bilal El Khannouss'a Galatasaray, Benfica, Atletico Madrid, Roma ve Marsilya'nın da ilgisinin olduğu ifade edilirken oyuncunun tercihinin Almanya'da oynamak olduğuna yer verildi.

"DE BRUYNE VE BELLINGHAM GİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Kariyeri hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Bilal El Khannouss, "Bundesliga'da oynamak ilgimi çekiyor. Oraya giden oyuncular kendilerini çok geliştiriyor. Ben de Kevin De Bruyne ve Jude Bellingham gibi olmak istiyorum." ifadeler kullanmıştı.

GENK, 35 MİLYON EURO İSTİYOR

Öte yandan haberde Genk'in yıldız oyuncusunu kaybetmek istemediği ve transfer olması durumunda 35 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi.

10 GOLE ETKİ

10 numara bölgesinde oynayan Faslı orta saha, bu sezon Genk formasıyla çıktığı 39 maçta 3 gol, 7 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 14:21
YORUM EKLE