Emre Kaplan: "Galatasaray'da 'Yedek kulübesinde çok olmak istemiyorum' diyordu ama..."

Galatasaray yönetimini Ocak ayında yine hareketli bir süreç bekliyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray'da 'Yedek kulübesinde çok olmak istemiyorum' diyordu ama..."

Galatasaray'da Ocak ayı ayrılıkların yaşanabileceği bir dönem olabilir.

Sarı kırmızılılarda ayrılık ihtimali en yüksek olan oyuncular olarak ise Victor Nelsson ve Sergio Oliveira gözüküyor.

SERGIO OLIVEIRA GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Sergio Oliveira'nın geleceğiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OLIVEIRA, YEDEK KULÜBESİNDE OLMAK İSTEMİYORDU AMA..."

"Sergio Oliveira'nın yaz transfer döneminde 8 numara arayışları varken 'Yedek kulübesinde çok olmak istemiyorum' düşüncesi vardı ama sonrasında devam eden süreçte Galatasaray, çok net bir 8 numara almadı. Kerem Demirbay, Oliveira'ya benzer bir profil. O yüzden Oliveira'ya çok net olarak yedek olacağı mesajı verilmedi. Alınan oyuncular, Oliveira'nın rekabet edebileceği, hatta iyi olduğunda önüne geçebileceği oyuncular."

"DEVRE ARASINDA OLIVEIRA İÇİN TRANSFER KONUSUNU KONUŞABİLİRİZ"

"Galatasaray yönetimi, her bölgede alternatif oluşturup oyuncuların kendi arasında rekabet etmesini istiyor. Geri planda kalan sorunu kendi performansında arayacak ama ben devre arasında Sergio Oliveira ile ilgili transfer konusunu konuşabileceğimizi düşünüyorum. Şu andaki gidişat öyle gözüküyor. Çünkü Oliveira, geçen sene bu takımın yıldızlarından bir tanesiydi, çok büyük katkı sağladı. Bu sene aynı performansı gösteremiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 09:02
YORUM EKLE