Emre Kaplan: "Galatasaray'ın son antrenmanında uzun bir süre kulübede oturdu, mutsuzdu"

Galatasaray'da Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile Ocak ayında yollar ayrılabilir.

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın son antrenmanında uzun bir süre kulübede oturdu, mutsuzdu"

Galatasaray'da Victor Nelsson krizi giderek büyümeye devam ediyor.

Forma şansı bulamadığı için ayrılık sinyali veren Nelsson'un isteksiz ve mutsuz tavırları da ileride daha büyük sorunların oluşmasına neden olabilir.

A Spor Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Victor Nelsson ile ilgili son antrenmandaki detayları aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"UZUN BİR SÜRE KULÜBEDE OTURDU"

"Son antrenman öncesinde Nelsson, uzun bir süre kulübede oturdu. Bütün oyuncular sahaya geçti. Okan hoca, Yener İnce ve Icardi ile görüştüğü için biraz geç geldi. Okan hoca gelir gelmez, oyuncularla selamlaştı, Nelsson'la da selamlaştı."

"ERDEN TİMUR İLE  KISA BİR SÜRE GÖRÜŞTÜ"

"Ondan sonra Erden Timur'da Nelsson ile selamlaşıp çok kısa bir süre ayak üstü sohbet gerçekleştirdi. Bütün oyuncular sahaya gitti, Nelsson en son tozluklarını çekip hazırlıklarını yapıp bütün arkadaşlarından sonra gitti. Mutsuz görüntüsü olduğunu gözlemledik. Çok göze çarpan bir görüntüydü. İsteksiz bir görüntüsü var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 23:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Naci Durmaz
Naci Durmaz - 7 ay Önce

Geçen sezonun şampiyon kadrosundan çok oyuncuya vefasızlık yapıldı.Oliviera, Nelson, Midtsjo ,Yunus Akgün, Zaniola, Dubois, Okan şampiyonlar liginde oynamayı hakediyorlardı.Büyük haksızlık...Şampiyonlar ligi öncesi kadroda ciddi değişiklikler yapıldı ve tutmazsa, takım bu yılı ıskalayabilir.Sadece başarı odaklı davranılıyorsa, o zaman bu spor olmaktan çıkıyor ve çağın Gladyatör Dövüşü oluyor.Saygılar.