Emre Kaplan: "İki maç oynayınca menajeri Galatasaray'dan hemen 2 milyon Euro istedi"

Galatasaray'da iç ve dış transferde Ocak ayında önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Emre Kaplan: "İki maç oynayınca menajeri Galatasaray'dan hemen 2 milyon Euro istedi"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS, YARIM SEZON İÇİN BİR TEKLİFİ KABUL ETMEZ"

"Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacak. Bu saatten sonra yarım sezon için herhangi bir teklifi kabul edeceğini düşünmüyorum. Mertens, Napoli'deki son senesinde de böyle rol oyuncusuydu. 30-40 dakikalar oynuyordu. Geçen sene biraz ekstra durum oldu. Mertens, rolünü kabul etmiş durumda. Bundan dolayı mutsuzluğu yok. Ben katkı sağlayacağını da düşünüyorum. Mertens'i 30-45 akika kullandığınızda çok ciddi fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Manchester United maçında da bunu gördük. Oyuna girdi, penaltıyı ve kırmızı kartı aldırdı. Bunları sık sık göreceğiz."

"OLIVEIRA, İLK 11'DE OLMAK İSTİYOR"

"Sergio Oliveira, oynamak ve ilk 11'de olmak istiyor. Devre arasında ayrılık konusu olabilir."

"SACHA BOEY İLE SEZON SZONUNDA YOLLAR AYRILACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

"Sacha Boey, 400 bin Euro maaş alırken iki maç oynayınca menajeri hemen 2 milyon Euro istedi. O zaman görüşmeler rafa kalkmıştı. Hala aynı noktadalar. Galatasaray da 1.5 milyon Euro'lara kadar çıkmak istiyor. Galatasaray, serbest kalma bedeli de eklemek istiyor ama oyuncu tarafı buna sıcak değil. Devre arasında kesinlikle teklifin gelececeğini ve yönetimin de elde tutmak için çok uğraşacağını düşünüyorum. En geç sezon sonunda Sacha Boey ile Galatasaray'ın yolları ayrılacak gibi gözüküyor. Boey'i tutmak çok kolay değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 22:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Çınar
Mehmet Çınar - 7 ay Önce

Türk takımları bu kadar yabancı ile oynarsa Türk futbolu gelişmez. Bukadar yabancı ile oynayıp milyon dolarları yabancıya yatıran takımlar Avrupa'daki da başarı saglayamadıktan sonra bu yatırımları yerli oyunculara yatırsinlar.Ülke futboluna yatırım olur hiç olmazsa !

Hasan limanova
Hasan limanova - 7 ay Önce

Mertens ve sergio Oliveira gidebilir bence 9nlarin yerini dolduracak futbolcumuz var

Baran açar
Baran açar - 7 ay Önce

Olivera gitsin bence şampiyon lar ligi nde yapamaz