Mustafa Demirtaş: "Yakın zamanda Galatasaray formasıyla sahada görürüz, izlediğim maçlarda..."

Galatasaray'ın Bayern Münih'ten transfer ettiği Eyüp Aydın'ın nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Mustafa Demirtaş: "Yakın zamanda Galatasaray formasıyla sahada görürüz, izlediğim maçlarda..."

Vole yorumcusu Mustafa Demirtaş, Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç oyuncusu Eyüp Aydın ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirtaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"YAVAŞ YAVAŞ FORMA GİYEMEYE BAŞLAYACAK"

"Eyüp Aydın, maç kadrolarında bulunan bir oyuncu. Belki de Türkiye Kupası maçlarında yavaş yavaş forma giymeye başlayacak. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih rezerv takımında oynuyordu. Son dönemde uzun bir sakatlık dönemi yaşadı. Herhalde hazır olması bekleniyor. Yakın zamanda ideal maçlarda Galatasaray formasıyla sahada görürüz."

"TORREIRA'NIN ALTERNATİFİ GİBİ DEĞİL"

"Çok yönlü bir orta saha. 6 ve 8 numara diyebilirsiniz. Torreira tarzındaysa oyun kurucu tarzında bir orta saha. İki 8 numaradan bir tanesi olarak oynayabilir. İki 8 numaranın arkasında 6 numara pozisyonunda oynayabilir. Yani Torreira'nın alternatifi gibi değil."

"İZLEDİĞİM MAÇLARDA HİÇ SAKINMADAN İKİLİ MÜCADELELERE GİRİYOR"

"Yaşına oranla kuvveti oldukça yerinde. İzlediğim maçlarda ikili mücadelelere hiç sakınmadan giren bir oyuncu. Fiziki gücüyle rakibi bozabiliyor."

"UZUN PASTAN ÇOK KEYİF ALAN BİR OYUNCU"

"Topa vurma kabiliyeti çok iyi. Oyuncunun zaman zaman dönen topları tamamladığı, şut atarak gol attığı maçları var. Uzun pasa çok fazla yönelen ve bunda  keyif alan bir oyuncu. Altyapısından gelen otomatik olarak yerleşmiş bir pozisyon bilgisi var. Bayern Münih altyapısında yetişen bir oyuncu olduğu için altyapı artısı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 22:15
YORUM EKLE