Thomas Tuchel: "Galatasaray maçında da muhtemelen böyle olacak, riske edemeyiz"

Alman devi Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray maçı öncesi sakatlığını atlatan Manuer Neuer ve sakat oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.  

Thomas Tuchel: "Galatasaray maçında da muhtemelen böyle olacak, riske edemeyiz"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'in Alman teknik direktörü Thomas Tuchel, Bundesliga'da oynayacakları Mainz maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tuchel'in açıklamaları şu şekilde:

"DE LIGHT İYİLEŞTİ"

Sakatlığını atlatan Matthijs de Ligt hakkında konuşan Tuchel, "Savunma hattımızı Kim Min-Jae ve Matthijs de Ligt ile kurmayı planlıyoruz. De Ligt iyileşti ve maçlara çıkmaya hazır durumda." dedi.

"GORETZKA, İDMANDA BİR DARBE ALDI"

Leon Goretzka'nın sakatlığı hakkında konuşan Tuchel, "Leon Goretzka, idmanda bir darbe aldı. Oynayıp oynamayacağı acıya ne kadar dayanıklı olduğu ile ilgili bir durum. Şu an her şey yolunda görünüyor." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MAÇINDA DA ULREICH KALEDE OLACAK"

Sakatlığını atlatan Manuel Neuer'i riske etmek istemediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Manuel Neuer antrenmanlara başladı. Onunla gurur duyuyoruz, inanılmaz bir hikayesi var. Önceki gün onunla konuştuk ve Mainz maçında Ulreich'ın kalede olmasını kararlaştırdık. Galatasaray maçında da muhtemelen böyle olacak. Şu an kendini çok iyi hissediyor ve onu riske etmek istemiyoruz. Acele etmemize gerek yok." sözlerini sarf etti.

5 SAKAT DAHA VAR

Son olarak takımdaki diğer sakatların durumunu değerlendiren Tuchel, "Kimmich için biraz daha beklememiz gerekiyor. Dün idmanlara başladı. Mazraoui, Gnabry, Upamecano ve Guerreiro da kadroda olmayacak." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Kimle çıkarsan çık karşınızda eski Galatararay yok. Öz güvenli, kadro yapılanması ve istikrarı düzgün bir Galatararay zor da olsa maçı kazanacaktır. Konsantre maç kazanma isteği mecburen en üst düzeyde olmalı çünkü bu kadar kötü Bayern 'i birdaha böyle yakalayamazsın.