Erden Timur: "3 milyon Euro, bir oyuncu ve sonraki satıştan pay teklif ediyoruz"

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, daha önce de gündeme gelen Haji Wright ile yakından ilgilenmeye başladı. ABD'li yıldız için Erden Timur'un ilettiği teklif ise gün yüzüne çıktı.

Erden Timur: "3 milyon Euro, bir oyuncu ve sonraki satıştan pay teklif ediyoruz"

Galatasaray'da Haji Wright defteri yeniden açıldı.

'Brentord'a mı West Ham'a mı gidecek' denirken ABD'li golcü Antalyaspor'da kaldı.

ERDEN TİMUR: "3 MİLYON EURO TEKLİF EDİYORUZ"

Yönetici Erden Timur'un Akdeniz ekibine 3 milyon Euro, bir oyuncu, bir sonraki satıştan paydan oluşan bir teklif sunduğu bildirdi.

Galatasaray şimdi başkan Aziz Çetin'den yanıt bekliyor

Sarı kırmızılılarda ABD'li yıldız yeniden gündeme gelmişken taraftarlar futbolcuyla ilgili yoğun araştırmalar yapıyorlar.

İŞTE FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Haji Wright futbola ülkesi ABD'nin LA Galaxy takımında başladı. Ardından ABD'nin bir başka ekibi olan NY Cosmos'un yolunu tuttu.

Futbolcu Avrupa'ya ise ilk olarak Schalke 04 altyapısına transfer olarak adım attı. Schalke 04'den ise bir başka Alman ekibi Sandhausen'e kiralandı. Schalke 04 sonrasında Hollanda'nın VVV Venlo takımının yolunu tuttu.

Yıldız golcünün sonraki durağı ise Danimarka ekibi Sönderjyske oldu.

Haji Wright 2021 yazında ise Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a transfer oldu. Futbolcu ile şimdilerde ise Galatasaray yakından ilgileniyor.

Haji Wright sahada çok yönlü görev alabilen bir oyuncu. Ana mevkisi santrafor olan futbolcu, sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabiliyor.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 21:41
YORUM EKLE