Erden Timur: "Biz yokuz, 4 milyon Euro'dan fazla vermem, Fenerbahçe alsın"

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin ilgilendiği Cagliari’nin golcüsü Joao Pedro için Cim-Bom, 4 milyon euroya kadar çıktı. Kadıköy ekibinin 4.6 milyon euro verdiğini duyan Timur, “Biz yokuz” diyerek masadan kalktı ve bir sezonda 4 gol katkısı veren santrfor Fener’e gitti.

Erden Timur: "Biz yokuz, 4 milyon Euro'dan fazla vermem, Fenerbahçe alsın"

Transferde pazarlık, ayrı bir meziyettir. Sadece ticareti bilmek yetmez, insan unsurunun olduğu her yerde psikoloji ayrı bir yer tutar. İşte bu pazarlıklarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da, karşısındakilerin ne yapacağını, nasıl bir blöfte bulunduğunu çok iyi görür.

ERDEN TİMUR: "4 MİLYON EURO'DAN FAZLA VERMEM"

Bunlara en büyük örnek de Joao Pedro transferinde yaşanır. Galatasaray gerçekten, Brezilyalı futbolcu için İtalyan ekibi Cagliari ile masaya oturur. Sıkı pazarlık içerisinde Timur, onlara son sözünü söyler, 4 milyon eurodan fazla vermeyeceğini dile getirir.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin büyüklüğünü bilen Cagliari yöneticileri ise, sarı-lacivertlilerin 4 milyon 600 bin euroya çıktığını duyurur. İtalyanlar, Fener’e de, Cim-Bom’un 4.6 verdiğini belirtir. Kısacası piyasayı karıştırmak dışında bir iş yapmamışlardır.

"BİZ YOKUZ"

Sarı-kırmızılılar, bunun bir blöf olduğunu çabuk anlar ve “Biz yokuz” diyerek aradan çekilir. Ancak pazarlık, Cagliari ile Fenerbahçe arasında devam eder. Kadıköy ekibi, ezeli rakibinin de istediği Joao Pedro’yu, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle 4 milyon 680 bin euroya transfer etmiştir.

4 GOL VE 1 ASİSTLE BİTİRDİ

Galatasaray, Pedro için masadan çekilmiştir ancak bundan hiç pişman olmamıştır. Sezonun bir bölümünü sakat olarak geçiren futbolcu, bir yılı 4 gol, 1 asistle geçirmiştir.

ABDÜLKERİM BARDAKCI 3 GOL, 3 ASİSTLE OYNADI

Oysa Galatasaray’da forvet oynayanların skorer olması bir yana, Fenerbahçe’nin almak istemediği stoperi Abdülkerim Bardakcı bile 3 gol, 3 asist ile Joao’dan daha fazla gol katkısı sağlamıştır.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Volkan kalay
Volkan kalay - 12 ay Önce

Birisi seferovic demiş. Siz Türkiye kupasını alında süper kupada bidaha köselim size

Salih Özcan
Salih Özcan - 12 ay Önce

H.Seferovic 1 5 gol 10 asist yaptı da bizim mi haberimiz yok adam sakatlandı form tutacak derken lig bitti. Seferoviz forma yüzü göremiyor. Boş yapmayın.

misafir
misafir @Salih Özcan - 12 ay Önce

Seferovic gitti cnm.

Adanalı
Adanalı - 12 ay Önce

Bence küme düṣmüṣ Çaglarinin santroforuna 4 milyon çok Umut Bozok bile ondan iyi santrafor ve çok genc yazık verilen bu paralara

GERCEKLER
GERCEKLER - 12 ay Önce

FB aziz doneminde berbatti fakat spor harici şiddeti siddet öfke nefret tarzını ön planda tutarak çoğu şeyi mhk etkisine alıyordu inanın Avrupa'da olsaydı liglerden ihraç edilirdi aziz Türk futbolunu bitiren kişi olarak tarihe geçmeli bence çünkü insanlarda adalet temiz futbol heyecanını bitirdi kimse dekoder almiyor maçlara gitmiyor sadece sosyal medyada bir günlük maç geyiği dönüyor sorumlusu aziz yıldırımdır Ali Koç ona göre temizdir

Mzffr krklk
Mzffr krklk - 12 ay Önce

Verin bir futbolcuya 5 milyon verirsiniz sonrada vergi affı istersiniz sizin gibilere ne denir

Metin Filiz
Metin Filiz - 12 ay Önce

Artık futbolunun sonuna gelmiş ve bitik adamı iyi ki de almamişsiniz.Jeopedrau da kim.Fb ye hayırlı olsun ıskarte topçu

Deniz
Deniz - 12 ay Önce

Yorumcular anlaşılan kanarya civcivi