Erden Timur, dünya yıldızını resmen açıkladı! "Alternatiflerimizden biri"

Galatasaray'ın transferde alternatif oyuncularından biri olan dünya yıldızını Erden Timur resmen duyurdu.

Erden Timur, dünya yıldızını resmen açıkladı! "Alternatiflerimizden biri"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, A Spor'da flaş açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"KAAN AYHAN KALIYOR"

"Kaan Ayhan kalıyor, onunla anlaşma şartlarımız kalıyor üzerineydi. Zorunlu satın alma opsiyonu vardı. Onda güzel olan son günlerde 6 milyon isteniyordu ama biz çok daha düşük bir rakama aldık. Bizim açımızdan karlı oldu."

"RASHICA, ŞARTLARA BAĞLI"

"Rashica en çok opsiyonumuz olan bir bölgede oynuyor. Mesela Zaniolo... Bu yaşta Türk futboluna gelmiş en kariyerli transfer. Bizim için çok değerli. Norwich'in sunacağı şartlara bağlı. FFP'den dolayı çok fazla para ödeyemeyiz. Gelirlerimizi bambaşka bir düzeye taşıdık. Doğru rakamlar istenirse tabii ki tutmak istiyoruz. Orada daha üst düzey alternatifler bakıyoruz. Zaniolo'ya da bir çok teklif var o yüzden oraya da oyuncu bakıyoruz."

"ZIYECH, ALTERNATİFLERDEN BİRİ"

"Ziyech ile görüşüp görüşmemek gibi bir durumumuz yok ancak alternatiftir. Daha önce de görüştüğümüz için. Zaniolo, giderse Hakim Ziyech alternatiflerden biri. Bu sene kısmetli bir seneydi. Bu da artık dile kolay gelmeye başlandı. Bunlar hiç kolay isimler değil. %1 ihtimalin bile peşinden koşuyoruz."

"ŞU AN TALISCA YOK AMA..."

"Şu an için Talisca yok. Maaşı 10 milyon Euro. Bugün gündemde olmayan oyuncular, Ağustos ayında gündemde olabilir."

"YERLİ VE SAĞLAM BİR KALECİ BAKIYORUZ"

"Okan Kocuk'a buradan çok teşekkür ediyorum. Sözleşmesinin son senesi olmasına rağmen şampiyonluk için mücadele eden cengaver bir oyuncu. Kendini unuttu oradaki takımdaşlıkla ilgilendi. Muslera artık Galatasaray'ın bir efsanesi. İleri dönük baktığımızda yabancı sınırının ne olacağına bağlı. Gerektiğinde kaleye geçebilecek yerli, sağlam bir kaleci bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2023, 10:57
YORUM EKLE