"Erden Timur görüşme yaptı, teklifini iletti"

Galatasaray'da Angelino ve Victor Nelsson ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"Erden Timur görüşme yaptı, teklifini iletti"

Sarı kırmızılı yönetim, Angelino'nun satın alma opsiyonu için koyulan 25 maçlık şartı kaldırmak isterken Victor Nelsson için ise en üyksek geliri hedefleyip yolları ayırabilir.

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR GÖRÜŞME YAPTI"

"Angelino'nun 25 maçta forma giymesi halinde satın alma opsiyonu maddesi devreye girecek. Erden Timur, Leipzig kulübüyle görüşmelere başladı."

"6 MİLYON EURO VERMEK İSTEMİYORLAR"

"Galatasaray'ın Leipzig'e Angelino teklifi; 'Sezon sonuna kadar oyuncu oynasın, performansına göre karar verelim. Zorunlu satın alım bedeli ne oyuncu ne kulüpler için baskı yaratmasın.' Galatasaray, Angelino'nun bu performansına 6 milyon Euro vermek istemiyor."

"NELSSON'UN 11'DE OLMA ŞANSI ARTIK ÇOK ZOR"

"Nelsson konusunda Galatasaray için artık en hayırlısı maksimum gelir. Davinson Sanchez varken ve Abdülkerim Bardakcı iyi performansıyla devam ederken Nelsson'un 11'de olma şansı artık çok zor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2023, 13:26
YORUM EKLE