"Erden Timur, İspanya'ya gidiyor, bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açacak"

Galatasaray'da transfer çalışmaları hareketli bir şekilde devam ederken heyecan veren haberler geliyor.

"Erden Timur, İspanya'ya gidiyor, bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açacak"

Galatasaray'ın hedefi 8 ve 10 numara transferlerini tamamlayarak fırsat transferlerini beklemek. Galatasaray ayrıca stoper transferi için de girişimlerini sürdürecek. 

Nicolas Dominguez ve Leandro Paredes gibi isimlerle görüşmeler sürse de Galatasaray, bombayı bir başka yıldız isim ile patlatmak istiyor. Dominguez ve Paredes'te olduğu gibi hedefte yine bir Arjantinli var.

ERDEN TİMUR, DE PAUL İÇİN İSPANYA'YA GİDİYOR

Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Atletico Madrid'de forma giyen Arjantinli yıldız Rodrigo De Paul oldu. Sarı-kırmızılılar, De Paul için girişimlere başladı. Erden Timur kısa süre içinde İspanya çıkarması yapacak. 

ATLETICO MADRID İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Torreira’nın yanında oynayacak ismi belirlemek için ince eleyip sık dokuyan ve çok sayıda isimle görüşen Sarı-Kırmızılılar’ın son bombası, Rodrigo de Paul oldu. İspanyol gazeteleri, Galatasaraylı yetkililerin 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu için Atletico Madrid’le bir görüşme yaptığını ileri sürdü.

40 milyon Euro piyasa değeri olan De Paul’un, yeni sezon planlamasında ilk 11’de yer bulamayacağı gerekçesiyle Atletico cephesi tarafından satılmasının düşünüldüğü belirtiliyor. Galatasaray tarafı şu an için nabız yoklarken, Atletico ile birlikte oyuncunun menajeriyle de temas kurulduğu öğrenildi.

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Sarı kırmızılılar kesenin ağzını olabildiği kadar açarak bu transferi bitirmeye çalışacak. Daha önce Udinese ve Valencia gibi kulüplerin de formasını giyen De Paul, 2 yaz önce 35 milyon Euro’ya Atletico Madrid’e imza atmıştı.

Tecrübeli futbolcu son olarak Dünya Kupası kazanan Arjantin Milli Takımı’nın kritik parçalarından biri olarak öne çıktı.

ERDEN TİMUR'DAN İSPANYA ÇIKARMASI

Bu arada Rodrigo de Paul’un Atletico Madrid’den ayrılma ihtimalinin ortaya çıkmasıyla Sevilla’nın da devreye girdiği, İspanyol gazetelerindeki detaylar arasında yer aldı.

Sürecin somut bir zemine oturması durumunda Erden Timur’un İspanya’ya çıkarma yaparak operasyonu bizzat bitirmeye çalışacağı ifade edildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2023, 02:08
YORUM EKLE