Erden Timur: "Kulağımla duydum ama bizden bir kuruş fazla istemedi, sözünü tuttu"

Galatasaray'da merak edilen konularla ilgili Erden Timur'dan açıklama geldi.

Erden Timur: "Kulağımla duydum ama bizden bir kuruş fazla istemedi, sözünü tuttu"

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur, beIN SPORTS canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"YUNUS AKGÜN, İYİ BİR KULÜPTEN TEKLİF ALDI AMA KABUL ETMEDİK"

“Yerli kuralının en büyük dezavantajını asıl yerli oyuncular çekiyor. Kerem değerini bulan bir oyuncu. Yunus da sezon başında iyi bir kulüpten teklif aldı ama kabul edemedik çünkü planımız Kerem ve Yunus ile ilerlemekti.”

"KULAĞIMLA DUYDUM, BİZDEN BİR KURUŞ FAZLA İSTEMEDİ"

"Abdülkerim Bardakcı harika bir çocuk, çok muazzam bir karakter. Abdülkerim ne söz verdiyse hepsini tuttu. Rakamlar çok farklı yerlere gitti, kulağımla duydum ama bizden bir kuruş fazla istemedi Abdülkerim tarafı."

"8'İNİ DE SATARSANIZ OLMAZ"

"Düzeninizi oluşturduysanız, değerine ulaşan her oyuncu satılabilir. Bu yapı olmadığı vakit, yerine neyi koyabiliyorsunuz... İlk 11'in 8'i değerini buldu diyelim, 8'ini de satarsanız olmaz."

"ZANIOLO VE ICARDI ÇOK DA OLUR GİBİ DURMUYORDU"

"Zaniolo ve Icardi transferi ilk başta çok da olur gibi durmuyordu. Ama insan hayal ediyor, çaba sarfetmek istiyor. Roma, Zaniolo için Bournemouth ile 30 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Zaniolo gitmek istemedi. Bizde transfer dönemi uzayınca devreye girdik ve aldık." 

"ZAZNIOLO İLE İLGİLENEN TAKIMLAR VAR"

"Zaniolo için İtalya Ligi ve başka liglerden ilgilenen takımlar var. Bizim hedefimiz Avrupa'da şampiyon olmak. Nicolo'nun ve birçok oyuncumuzun talipleri var ama herkesi veremeyiz."

"ADI GEÇENLERİN YÜZDE 90'IYLA TEMASIMIZ YOK"

"Çok fazla oyuncu adı geçiyor ama yüzde 90'ıyla o anlamda bir temasımız yok. Her oyuncuya niyetini sorabilirsin. Bugün bir diyalog yakaladığınız oyuncuya seneye, sonraki sene tekrar gidebilirsiniz." 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2023, 11:59
YORUM EKLE