"Galatasaray, Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor"

İki sezondur İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral için ortaya İtalyan basınından Galatasaray iddiası atıldı.

"Galatasaray, Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor"

2019 yılında Alanyaspor'dan Sassuolo'ya transfer olan Merih Demiral göstediği performansla hem milli takımın vazgeçilmez ismi olmuş hem de büyüklerin ilgisini çekmişti.

İTALYAN DEVİ JUVENTUS'A GİTTİ

Sassuolo'da gösterdiği yüksek performansın ardından yaz transfer döneminde 18 milyon Euro karşılığında 2019 yaz transfer döneminde Juventus'a transfer olan Merih Demiral Türkiye'yi gururlandırmıştı.

Juventus'a iki sezon forma giydikten sonra sakatlıktan dolayı formdan düşen Merih Demiral 2021 yaz transfer döneminde 20 milyon Euro karşılığında İtalya'nın önemli takımlarından Atalanta'ya transfer oldu.

ATALANTA'DA KENDİNİ BULDU 

Atalanta'da forma giymeye başladıktan sonra bir kez daha kendini bulan milli stoper tekrar forma girdi ve takımının savunmasında önemli oyunculardan biri oldu. Bu sezon da takımının önemli isimlerinden olan Merih Demiral 28 kez forma giyerken 1 gollük katkı sağladı.

INTER'E TRNASFERİ ENGELLENDİ

Yaz transfer döneminde başka bir İtalyan devi olan Hakan Çalhanoğlu'nu da transfer eden Inter formu yükselen Merih Demiral'ı da kadrosuna katmak istemişti.

Bunun üzerine milli futbolcu da Atalanta yönetimine ayrılmak istediğini bildirmiş ancak Gasperini devreye girerek Merih Demiral'ın Milano ekibine transferini engellemişti.

İTALYAN BASININDA GALATASARAY İDDİASI 

Corriere dello Sport'un yaptığı habere göre Merih ile Galatasaray ilgileniyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 23. kez mutlu sona ulaşan Galatsaray transfer çalışmalarına başlamıştı.

Kadrosuna önemli isimleri katan Galatasaray İtalyanların yaptığı habere göre Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istiyor.

Inter ile de ilgilenen Merih Demiral'ın nasıl bir geleceğe sahip olacağı merak konusu.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 20:17
YORUM EKLE