"Erden Timur sezon sonunda bırakacak, 'Çok samimiyetsiz bir ortam var' dedi"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un sezon sonunda görevini bırakabileceğini dile getiriliyor.

"Erden Timur sezon sonunda bırakacak, 'Çok samimiyetsiz bir ortam var' dedi"

Galatasaray'da iki sezondur yaptığı çalışmalarla özellikle sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Erden Timur, bu sene hem camia içinden hem de rakip camialar tarafından büyük operasyonlara maruz kaldı.

HASTA YATAĞINDA BİLE GÖRÜŞME YAPTI

Galatasaray için transferin son günlerinde hastanede tedavi olmasına rağmen görüşmeler yapan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un şok karar aldığı belirtildi.

ERDEN TİMUR, BIRAKIYOR MU?

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Erden Timur ile ilgili flaş gelişmeyi duyurdu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, SEZON SONUNDA BIRAKACAK"

"Erden Timur sezon sonunda görevini bırakacak. 'Abi çok samimiyetsiz bir ortam var.' dedi. O yüzden sezon sonunda bırakmayı düşünüyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 22:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 ay Önce

Bay Engin , senin ve sizin gibi Ötücü ve uçucu kuş severler derneginin üyelerinin tek isteği Erden beyin görevi bırakması...daha çok beklersiniz...sen kendi takımına bak GS ile alakalı yorumlar yapma lütfen...kankanız fb ile alakalı yorum yap...

nasreddinhodja
nasreddinhodja - 3 ay Önce

Sen BJK yorum yap sinan...BJK hariç her şeye miksersin...yok play off oynansın yok erdem bırakacak sanane...taraftarların %90 play-off istemiyor tabii BJK başka şansı yok play-offtan başka değil mi? Şampiyon adayı takımlara dedikodu at BJK ne kurtarıyorsa onu söyle sonuna da ligin kalitesi artar de oldu...

GS li
GS li - 3 ay Önce

D.Özbek yönetimi ve E.Timur eski başkan B.Elmas ve F.Terim enkazını 13.siradan alıp geçen yıl şampiyonlukla taclandirmis basarili yönetim göstermişlerdir.GS camiasina hizmet tarihine hizmet ve vefa borcudur,bundan kaçınmamak ve menfaat beklememek gerekir.GS nin şanlı tarihi hizmetkarlarini asırlar boyu unutmayacaktır.Duygusalliga yer bırakmadan camianın menfaatleri artısıve eksisiyle tartisilmalidir.Buradan kazanç GS lehine yazılır.

Yalan haber
Yalan haber - 3 ay Önce

Yalan haber

Zafer Gençtürk
Zafer Gençtürk - 3 ay Önce

Senin gibiler o samimiyetsiz ortamı yaratmak için her şeyi yapıyorlar.

Necat zengin
Necat zengin - 3 ay Önce

Bu ne yaa galatasaray eeeyyyyy yönetim erden timuru yemekmi istiyorsunuz yoksa dışarıdaki cimbom düşmanları kıskanıyorlar transfer sihirbazı erden başkanı yedirmeyin artık yumruğu masaya vurun uyumayın yaa sahip çıkın yeter bu taraftar için iyi olmaz erden beyi yedirmeyiz...